Hoe jij in 7 stappen sneller promotie maakt

Wil jij vooruit komen in de organisatie waarin je werkt? Je hoeft niet van baan te wisselen om hogerop te raken, je doet dat sneller in jouw huidige organisatie. Wil je weten hoe? Lees dit blog en volg deze 7 stappen en ga voor de promotie die jij verdient.

Lees meer

Van inspiratie naar realisatie!

Hoe staat het eigenlijk met jouw innerlijk vuurtje? Hoe geïnspireerd leef jij ?
Zin om concreet aan de slag te gaan om meer bezieling te ervaren in je leven of gewoon omdat je nieuwsgierig bent naar wat bezinning voor jou kan doen? Dat kan!
Meld je nu aan voor het Happy at Work Midwinter Festival op 13 januari 2018.

Lees meer

Hoe ga je om met de sollicitatieterm ‘enthousiasme’?

Een tijd geleden kreeg ik een mail van iemand. Er stond in: ‘in alle vacatures worden enthousiaste, en communicatief sterke personen gevraagd. Maar dit ben ik niet, ik ben juist heel rustig en vriendelijk. Dit maakt me erg onzeker bij het solliciteren.’
En dat begrijp ik. Als je rustig van karakter bent kan het zomaar zijn dat je al vaker te horen hebt gekregen: ben eens niet zo stil, doe eens wat enthousiaster, laat eens meer van jezelf zien.
Het kan je het gevoel geven dat je nu iets niet goed doet.

Lees meer

Hoe solliciteer je met LinkedIn?

5 tips die jij kunt inzetten om optimaal gebruik te maken van LinkedIn voor jouw sollicitatie. Meer en meer organisaties gebruiken LinkedIn om hun vacatures te posten. En 87% van de organisaties evalueert kandidaten met LinkedIn. Hoog tijd dus om LinkedIn optimaal in te zetten en te benutten voor het vinden van die baan die bij jou past.

Lees meer

(c) Copyright 2018 - The Happy at Work Agency B.V. - Marloes Halmans