WE HETEN NIET VOOR NIETS
THE HAPPY AT WORK AGENCY

Wij geloven oprecht dat er altijd leuk werk te vinden of creëren is rond wie jij als mens bent, wat er uniek en eigen-aardig aan je is en wat je in je leven aan kennis en ervaring hebt opgedaan.

Om dat effectief te kunnen doen heb je 3 dingen nodig:

1.
Inzicht

Je wilt weten en helder kunnen verwoorden wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. En welk werk daarbij past dat op dit moment op de arbeidsmarkt te vinden of creëren is. Je wilt een duidelijke focus bepalen voor wat jouw volgende stap is.

2.
De juiste mindset 

De grootste verschuiving in je denken die je mag maken is dat jij niet de vraag bent -ik zoek leuker of nieuw werk- maar het aanbod – dit is wat ik kan oplossen en voor wie. Een positieve mindset gericht op groei en mogelijkheden is onmisbaar om het plezier in je werk terug te vinden.

3.
Actie

Echt regie pakken over je loopbaan doe je pas als je ook daadwerkelijk in actie komt. Dat is waar een traject met een loopbaancoach het grootste verschil maakt. We zijn jouw loopbaancoach, maar ook je buddy, je partner in crime, je aanmoediger en je schop onder de kont.

Door met ons te werken breng je een enorme dosis positiviteit, actie en energie in je zoekproces!

We kennen de realiteit van de arbeidsmarkt maar zoeken bovenal naar de mogelijkheden die er wél voor jou zijn.

Doordat wij zelf onze loopbaan ook begonnen in loondienst zijn we gepokt en gemazeld in het commerciële bedrijfsleven, de consultancy, het onderwijs, de industriële bedrijfstak of de steeds veeleisendere wereld van de zorg. We weten hoe het bedrijfsleven werkt, werken met de beste tools en gebruiken onze jarenlange ervaring, maar we willen vooral ook dat jouw loopbaantraject een positieve en happy energie heeft!

En we weten dat dat kan! En juist zorgt voor veel meer resultaat!

Je mag erop rekenen dat we je de waarde van jouw talenten laten erkennen en glashelder leren benoemen. Voor jezelf en voor je (nieuwe) werkgever. En dat je met positieve instelling en vertrouwen je volgende stap kunt zetten.

We werken graag met jou volgens ons 9 stappenplan waarmee we inmiddels succesvol honderden mensen begeleid hebben naar werk waar ze blij van worden.

KIES JOUW LOOPBAANCOACH

Danielle Bax Happy at Work businesscoach

Danielle Bax
Eindhoven

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jij je wilt (her)oriënteren op je loopbaan. Je groeit en ontwikkelt op persoonlijk vlak én in je werk, waardoor stappen zetten in je carrière heel logisch is. Je wilt passie voelen in je werk! Ik zou je graag begeleiden naar een baan die écht bij je past. Ik ben een luisterend oor, zonder oordeel en altijd op zoek naar mogelijkheden. De touwtjes in eigen handen nemen is iets waar ik heilig in geloof. Want alleen jij kan bepalen wat het beste is voor jou, toch?

Loopbaancoach Eindhoven Ingrid Bijlmakers

Ingrid Bijlmakers
Eindhoven

Met enthousiasme en nieuwsgierigheid werken aan de beste versie van jezelf: dat is waar ik met jou mee aan de slag ga. To-the-point, energiek, confronterend op de juiste momenten en humor is wat je van mij mag verwachten. Ben je klaar om in beweging te komen voor wat voor jou echt belangrijk is, dan help ik je graag!

Yvonne Dam loopbaancoach London Londen

Birgit Bakker-Kok
Beilen

Ik begeleid medewerkers en leidinggevenden in Noord-Nederland met loopbaan- en vitaliteitsvraagstukken. Of dat nu preventief is of juist curatief. Het resultaat van de begeleiding is altijd ‘beter & balans’. 

Ingrid Bijlmakers loopbaancoach Eindhoven

Stefan Kuperus
Balk

Ken je dat? Eigenlijk weet je wel dat het de hoogste tijd is om te veranderen. Om het anders te gaan doen dan je tot nu toe deed. En toch is er nog iets wat je tegenhoudt. Als NLP en Systemisch coach begeleid ik je graag met je vraagstukken over je werk. Werk vinden dat bij jou past is een vraagstuk dat begint bij: Wie ben jij? Hoe zie jij jezelf? Ziet een ander jou ook zo? En wellicht heb je heel veel talenten en kwaliteiten waar je trots op bent. Die je graag nog veel meer in wilt zetten. Of die je nu  nog niet kunt inzetten. Ik geloof dat je alles al in je hebt om te doen wat je werkelijk wilt doen in je werk en ik help je graag bij het ontdekken wat dat is voor jou en hoe je dat mogelijk maakt.

Yvonne Dam loopbaancoach London Londen

Mirian van Leeuwen
Arnhem / Nijmegen

Als loopbaancoach en sollicitatietrainer help ik je om weer aan het stuur te staan van je loopbaan. We gaan uit van jouw kracht en sterke eigenschappen. Het is immers veel leuker om te werken aan wat goed gaat dan om te worstelen met wat niet bij je past. Jij staat aan het stuur en ik help je om zelfverzekerd de juiste beslissingen te nemen!

Marlie Franssen loopbaancoach Horst Venlo Venray

Ester Alofs
Weert

In alle openheid en jouw tempo op zoek naar je eigenheid, talenten en passie, dáár zit je drijfveer om die baan te vinden die echt bij je past. In gesprekken, creatieve en soms verrassende werkvormen gaan we samen op ontdekkingstocht. Je blijft niet in ideeën en gedachten hangen, maar komt in actie! En als verlies van je baan en/of je gezondheid speelt en nu nog een zware last voor je is, werken we dat thema eerst uit, zodat je deze gebeurtenissen kunt ombuigen naar die mooie volgende stap in je loopbaan.Voel je dat het nu de tijd is om deze ontdekkingstocht aan te gaan?Deze uitdaging ga ik graag met je aan!

Yvonne Dam loopbaancoach London Londen

Johaniek Bus

Hengelo (O)

Welkom bij jouw Happy at Work Coach in Twente! Je wilt wat anders, ook al heb je altijd wel argumenten om in je huidige baan te blijven. Er knaagt toch iets. Maar wat dán, hóe dan en wáárom precies?Misschien is nu het moment om dit serieus aan te pakken. Als oplossingsgericht coach help ik je graag! 

Ingrid Bijlmakers loopbaancoach Eindhoven

Mayke Langenhorst
Helmond

Creëer een werkleven dat ECHT bij jou past. Ik geloof dat je kunt KIEZEN voor jouw geluk. Focus op wat echt belangrijk voor jou is en besteed daar veel aandacht aan. Jij onderscheidt jezelf door te doen waar jij BLIJ van wordt. Iedereen heeft zijn unieke talent. Ik help je om dit talent zichtbaar te maken en om jouw verlangen vorm te geven in actiegerichte stappen, waardoor jij werk vindt dat bij jou past. Ben jij die ambitieuze man of vrouw die nu echt voor de droombaan durft te gaan? Ik help je graag.

Yvonne Dam loopbaancoach London Londen

Annemarie van Berkel
Aalst-Waalre

Krijg jij energie van je werk? Geeft jouw baan je voldoening en inspiratie?
Of ben je dat gevoel juist helemaal kwijt? Plezier in je werk is één van de voorwaarden voor balans in je leven. Loopt het stroef, dan kun je problemen ervaren op verschillende gebieden. Zowel op het werk als privé. Gelukkig kan het ook anders. DiAnimo staat voor spiegelen & reflecteren (dia), inspireren & motiveren (animo). Dit is wat ik voor jou kan betekenen.

Yvonne Dam loopbaancoach London Londen

Daniella Keijsers
Heeze

In mijn werk als HR-adviseur begeleidde ik jarenlang mensen naar ander werk, zowel binnen als buiten de organisatie waar ze werkten, waarbij het woord ‘passie’ centraal stond in elk traject. Het is mijn passie jou te begeleiden in het behalen van jouw doelen en ambities en het vinden van werk dat bij jou past! Vanuit je eigen kracht zelf de regie pakken op je loopbaan. Ook als die kracht bedolven is onder een laag onzekerheid, verdriet of boosheid, als gevolg van tegenslag, ontslag of andere thema’s.

loopbaancoach Edam Annemarie Buhrs

Annemarie Bührs
Edam

Wil jij een volgende stap in je loopbaan maken die aansluit bij je persoonlijke drive en missie. Bij geboorte ligt jouw DNA vast, je unieke print! Ontdek stap voor stap jouw unieke ‘vingerafdruk’. Ik begeleid je daarin. Hiermee ontdek je jouw unieke talenten en kan je doelgericht een verbinding met de arbeidsmarkt maken. Beweeg tussen veiligheid en het avontuur aangaan. We gaan op weg!

Astrid Lodiers Happy at Work loopbaancoach

Astrid Lodiers
Born

Hoe beter je jezelf kent en hoe meer je op jezelf durft te vertrouwen, des te groter is de kans dat je dat werk vindt waar je happy van wordt!

Als HR professional ben ik heel wat jaren actief geweest op het snijvlak van werk, studie, zingeving en persoonlijk welzijn en van die ervaring ga jij profiteren als je bij mij een happy at work loopbaantraject doet.

Loopbaancoach Happy at Work Boxtel Hilde van Schijndel

Hilde van Schijndel
Esch

Mag er meer plezier en vervulling komen in jouw leven en werk? Ben je op zoek naar een baan waarin jij helemaal jezelf kunt zijn en werkt vanuit jouw belangrijkste kernwaarden? 

Ik doe niets liever dan jou helpen om richting te bepalen in jouw leven en loopbaan. 

Loopbaancoach Happy at Work Boxtel Hilde van Schijndel

Angelique Jansen
Venray

Ken je dit gevoel: als manager of directeur ben je succesvol in je huidige functie maar van binnen begint het toch te kriebelen. Je wilt een andere uitdaging!

Als voormalig algemeen directeur weet ik wat het is om verantwoordelijk te zijn voor een bedrijf.  Tijd en ruimte maken om na te denken over je loopbaan schiet er vaak bij in. Tot het moment waarop je denkt: en nu wil ik stappen gaan zetten om een carrière switch te maken! Dan is professionele loopbaancoaching voor jou een uitkomst.

Loopbaancoach Lieneke Helder

Lieneke Helder
Vriezenveen

Het leven is te kort om werk te doen dat je niet leuk vindt. Zou jij ook graag willen weten wat voor werk er nu écht bij je past? Hoe je meer energie kunt halen uit je werk en je op zondagavond niet op ziet tegen een hele week werken? Doe je ook altijd alles op de automatische piloot? Wil je graag iets anders maar weet je niet wat dan wel?  

Tijdens het traject gaan we samen op zoek naar jouw waakvlammetje. Waar gaat jouw hart nou echt harder van kloppen? Ga je mee op ontdekkingsreis? Want er is zoveel meer te vinden, als je maar weet waar je moet zoeken!

loopbaancoach voor twintigers Sanne Prince

Sanne Prince
Leiden

Misschien ken je het wel, je gaat studeren of je bent al bezig met je studie en ineens kom je erachter dat dit totaal niet bij jou past. Misschien ben je net begonnen aan die enorm gave baan, die precies past bij wat je gestudeerd hebt en valt het enorm tegen. Of misschien heb je alleen iemand nodig die naar je luistert en meekijkt naar hoe je nog beter kan worden in het werk wat je al doet. Dan ben je bij mij aan het goede adres!

froukje wieberdink business coach bouw jouw droombedrijf

Froukje Wieberdink
Maastricht

Voel jij nu ook dat het eigenlijk niet klopt wat je doet? Sta jij ook veelal op de automatische piloot en wordt je geleefd vanuit je hoofd? Heb je al verschillende keuzes of stappen gemaakt die het ook net niet waren en wil je nu eindelijk aan laag dieper aanpakken? Je bent van harte welkom. Ik geloof dat het niet of of is, maar hoofd én hart. Een loopbaantraject is een investering in jezelf. Wat de uitkomst ook mag zijn; meer zelfkennis, meer energie en meer eigenwaarde in je huidige functie, een volledig nieuwe baan of misschien toch die sprong naar het ondernemerschap. Ik begeleid je dolgraag. 

loopbaancoach Haarlem en businesscoach voor startend ondernemers Saskia van der Storm

Saskia van der Storm
Haarlem

KIES HOE JIJ AAN DE SLAG GAAT

MEET THE HAPPY OFFICE TEAM

Brenda van der Knaap loopbaancoach Rotterdam

Olav Smink
Trainer & coach Leiderschap

Wist je dat Happy at Work zijn voor een heel groot deel over leiderschap gaat? Leiderschap over jezelf en over jouw teamleden. Want hoe stuur jij jezelf aan, en wat zegt dat over hoe jij de mensen in jouw project aanstuurt? Of andersom: wat krijg je terug van de projectleden. Zijn zij nog wel Happy at Work, en wat zegt dat over jouw eigen Happiness at Work?

Wil jij jezelf en (dus) jouw team verder helpen? Dan help ik je graag. Dat kan in de vorm van een workshop met jouw team, of als inspirerend spreker voor meerdere teams tegelijk. Geen saaie theorie, maar inzichten uit de praktijk.

Brenda van der Knaap loopbaancoach Rotterdam

Brenda van der Knaap
HR advies / Landelijk

Brenda is onze HR adviseur en helpt je met je vragen over ontslag, vaststellingsovereenkomsten of conflicten met je werkgever.

Wil je samen met je werkgever onderzoeken hoe je afscheid kunt nemen of weet je niet wat in een bepaalde situatie je rechten en plichten als werknemer zijn? Dan kun je bij Brenda terecht voor advies.

Marloes Halmans businesscoach ondernemerscoach

Marloes Halmans
Happy Founder

Marloes is de oprichter en eigenaar van The Happy at Work Agency en ontwikkelde onze beproefde Happy at Work methodiek. Heb je algemene vragen of een idee voor samenwerking? Neem dan contact op met Marloes! Heb je interesse om met onze loopbaanmethodiek te werken in je eigen praktijk? Dan kun je contact opnemen met Ingrid Bijlmakers: Ingrid@thehappyatworkagency.nl

Naast haar werk voor The Happy at Work Agency werkt Marloes als businesscoach.

Wil je jouw loondienstwerk loslaten en voor jezelf beginnen? Dan help ik je graag jouw droombedrijf neer te zetten! Ik help je ook graag als je al ondernemer bent en verder wilt groeien of van koers wilt veranderen!

(c) Copyright 2021 - The Happy at Work Agency - onderdeel van SARL La Source, Frankrijk  - Marloes Halmans