WE HETEN NIET VOOR NIETS
THE HAPPY AT WORK AGENCY

Wij geloven oprecht dat er altijd leuk werk te vinden of creëren is rond wie jij als mens bent, wat er uniek en eigen-aardig aan je is en wat je in je leven aan kennis en ervaring hebt opgedaan.

Om dat effectief te kunnen doen heb je 3 dingen nodig:

1.
Inzicht

Je wilt weten en helder kunnen verwoorden wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. En welk werk daarbij past dat op dit moment op de arbeidsmarkt te vinden of creëren is. Je wilt een duidelijke focus bepalen voor wat jouw volgende stap is.

2.
De juiste mindset 

De grootste verschuiving in je denken die je mag maken is dat jij niet de vraag bent -ik zoek leuker of nieuw werk- maar het aanbod – dit is wat ik kan oplossen en voor wie. Een positieve mindset gericht op groei en mogelijkheden is onmisbaar om het plezier in je werk terug te vinden.

3.
Actie

Echt regie pakken over je loopbaan doe je pas als je ook daadwerkelijk in actie komt. Dat is waar een traject met een loopbaancoach het grootste verschil maakt. We zijn jouw loopbaancoach, maar ook je buddy, je partner in crime, je aanmoediger en je schop onder de kont.

Door met ons te werken breng je een enorme dosis positiviteit, actie en energie in je zoekproces!

We kennen de realiteit van de arbeidsmarkt maar zoeken bovenal naar de mogelijkheden die er wél voor jou zijn.

Doordat wij zelf onze loopbaan ook begonnen in loondienst zijn we gepokt en gemazeld in het commerciële bedrijfsleven, het bankwezen, de consultancy, de industriële bedrijfstak of de steeds veeleisendere wereld van de zorg. We weten hoe het bedrijfsleven werkt, werken met de beste tools en gebruiken onze jarenlange ervaring, maar we willen vooral ook dat jouw loopbaantraject een positieve en happy energie heeft!

En we weten dat dat kan! En juist zorgt voor veel meer resultaat!

Je mag erop rekenen dat we je de waarde van jouw talenten laten erkennen en glashelder leren benoemen. Voor jezelf en voor je (nieuwe) werkgever. En dat je met positieve instelling en vertrouwen je volgende stap kunt zetten.

We werken graag met jou volgens ons 9 stappenplan waarmee we inmiddels succesvol honderden mensen begeleid hebben naar werk waar ze blij van worden.

KIES JOUW LOOPBAANCOACH

Yvonne Dam loopbaancoach London Londen

Yvonne Dam
Via Skype / London

Ik help je graag bij het uitvinden welke baan jou nou echt happy maakt zodat je klaar bent voor de volgende stap of sprong. Samen ontdekken en werken aan jouw sterke punten en talenten, zodat je die kunt inzetten in werk dat je raakt. We volgen de wegwijzers volgens het 9 stappen plan van Happy at Work, maar jij bepaalt de route! Ga je mee op reis? Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Ingrid Bijlmakers loopbaancoach Eindhoven

Ingrid Bijlmakers
Eindhoven

Met enthousiasme en nieuwsgierigheid werken aan de beste versie van jezelf: dat is waar ik met jou mee aan de slag ga. To-the-point, energiek, confronterend op de juiste momenten en humor is wat je van mij mag verwachten. Ben je klaar om in beweging te komen voor wat voor jou echt belangrijk is, dan help ik je graag!

Marlie Franssen loopbaancoach Horst Venlo Venray

Marlie Franssen
Horst

De regie nemen over je loopbaan. Ik geloof er in: jij hebt alles in je om deze stappen te zetten. Ik begeleid je graag naar die plek waar jij jezelf kunt zijn. Ontbreekt het je aan de nodige durf? Jij krijgt het zelfvertrouwen dat je nodig hebt. Mijn manier: Rustig, luisterend oor, nieuwsgierig en een spiegel voor jou, op de momenten dat het nodig is.

Marlie Franssen loopbaancoach Horst Venlo Venray

Berlinde Aalberts
Den Bosch

Wie ben je, wat kun je en wat wil je? Dat zijn vragen waarmee ik met jou aan de slag ga tijdens de coaching. Alles begint bij jou. Als jij beter weet wie je bent, weet je ook beter wat bij jou past. Ik coach mensen op zelfinzicht. Ik geloof namelijk dat alle antwoorden in je zelf zitten en dat je zelf invloed kan uitoefenen over hoe jij wilt dat de dingen verlopen, in jouw leven! Samen gaan we op zoek naar deze antwoorden, zodat jij weer Happy in je werk kan zijn.

MEET THE HAPPY OFFICE TEAM

Marloes Halmans businesscoach ondernemerscoach

Deborah de Poorter
Happy Office Manager

Zonder Deborah zouden we niet zoveel gave dingen kunnen doen om jou te inspireren meer Happy at Work te zijn. Deborah is de backbone van ons Happy Office en Happy team! Bij vragen over onze (gratis) online Academy of algemene vragen over The Happy at Work Agency kun je bij Deborah terecht: Deborah@thehappyatworkagency.nl

Heb je interesse om samen met een van onze coaches te werken aan jouw werkplezier, een nieuwe baan te vinden of van koers te veranderen? Neem dan direct met een van de loopbaancoaches contact op! We helpen je graag!

Marloes Halmans businesscoach ondernemerscoach

Marloes Halmans
(voor ondernemers)

Marloes is de oprichter en eigenaar van The Happy at Work Agency. Heb je algemene vragen, een idee voor samenwerking of heb je interesse om als loopbaancoach voor ons te werken? Neem dan contact op met Marloes! Daarnaast werkt Marloes als mentor voor ondernemers.

Wil je jouw loondienstwerk loslaten en voor jezelf beginnen? Dan help ik je graag jouw droombedrijf neer te zetten! Ik help je ook graag als je al ondernemer bent en verder wilt groeien of van koers wilt veranderen!

Brenda van der Knaap loopbaancoach Rotterdam

Brenda van der Knaap
HR advies / Landelijk

Brenda is onze HR adviseur en helpt je met je vragen over ontslag, vaststellingsovereenkomsten of conflicten met je werkgever.

Mijn jarenlange ervaring als (interim) HR manager en loopbaancoach in diverse organisaties zet ik graag in om je te helpen met vragen op HR vlak. Wil je samen met je werkgever onderzoeken hoe je afscheid kunt nemen of weet je niet wat in een bepaalde situatie je rechten en plichten als werknemer zijn? Dan kun je bij mij terecht voor advies.

Brenda van der Knaap loopbaancoach Rotterdam

Olav Smink
Trainer & coach Leiderschap

Wist je dat Happy at Work zijn voor een heel groot deel over leiderschap gaat? Leiderschap over jezelf en over jouw teamleden. Want hoe stuur jij jezelf aan, en wat zegt dat over hoe jij de mensen in jouw project aanstuurt? Of andersom: wat krijg je terug van de projectleden. Zijn zij nog wel Happy at Work, en wat zegt dat over jouw eigen Happiness at Work?

Wil jij jezelf en (dus) jouw team verder helpen? Dan help ik je graag. Dat kan in de vorm van een workshop met jouw team, of als inspirerend spreker voor meerdere teams tegelijk. Geen saaie theorie, maar inzichten uit de praktijk.

KIES HOE JIJ AAN DE SLAG GAAT

(c) Copyright 2018 - The Happy at Work Agency B.V. - Marloes Halmans