WE HETEN NIET VOOR NIETS
THE HAPPY AT WORK AGENCY

Wij geloven oprecht dat er altijd leuk werk te vinden of creëren is rond wie jij als mens bent, wat er uniek en eigen-aardig aan je is en wat je in je leven aan kennis en ervaring hebt opgedaan.

Om dat effectief te kunnen doen heb je 3 dingen nodig:

1.
Inzicht

Je wilt weten en helder kunnen verwoorden wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. En welk werk daarbij past dat op dit moment op de arbeidsmarkt te vinden of creëren is. Je wilt een duidelijke focus bepalen voor wat jouw volgende stap is.

2.
De juiste mindset 

De grootste verschuiving in je denken die je mag maken is dat jij niet de vraag bent -ik zoek leuker of nieuw werk- maar het aanbod – dit is wat ik kan oplossen en voor wie. Een positieve mindset gericht op groei en mogelijkheden is onmisbaar om het plezier in je werk terug te vinden.

3.
Actie

Echt regie pakken over je loopbaan doe je pas als je ook daadwerkelijk in actie komt. Dat is waar een traject met een loopbaancoach het grootste verschil maakt. We zijn jouw loopbaancoach, maar ook je buddy, je partner in crime, je aanmoediger en je schop onder de kont.

Door met ons te werken breng je een enorme dosis positiviteit, actie en energie in je zoekproces!
We kennen de realiteit van de arbeidsmarkt maar zoeken bovenal naar de mogelijkheden die er wél voor jou zijn.

Doordat wij zelf onze loopbaan ook begonnen in loondienst zijn we gepokt en gemazeld in het commerciële bedrijfsleven, de consultancy, het onderwijs, de industriële bedrijfstak of de steeds veeleisendere wereld van de zorg. We weten hoe het bedrijfsleven werkt, werken met de beste tools en gebruiken onze jarenlange ervaring, maar we willen vooral ook dat jouw loopbaantraject een positieve en happy energie heeft!

En we weten dat dat kan! En juist zorgt voor veel meer resultaat!

Je mag erop rekenen dat we je de waarde van jouw talenten laten erkennen en glashelder leren benoemen. Voor jezelf en voor je (nieuwe) werkgever. En dat je met positieve instelling en vertrouwen je volgende stap kunt zetten.

We werken graag met jou volgens ons 9 stappenplan waarmee we inmiddels succesvol honderden mensen begeleid hebben naar werk waar ze blij van worden.

KIES JOUW LOOPBAANCOACH

Yvonne Dam loopbaancoach London Londen

Yvonne Dam
Via Skype / London

Ik help je graag bij het uitvinden welke baan jou nou echt happy maakt zodat je klaar bent voor de volgende stap of sprong. Samen ontdekken en werken aan jouw sterke punten en talenten, zodat je die kunt inzetten in werk dat je raakt. We volgen de wegwijzers volgens het 9 stappen plan van Happy at Work, maar jij bepaalt de route! Ga je mee op reis? Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Ingrid Bijlmakers loopbaancoach Eindhoven

Ingrid Bijlmakers
Eindhoven

Met enthousiasme en nieuwsgierigheid werken aan de beste versie van jezelf: dat is waar ik met jou mee aan de slag ga. To-the-point, energiek, confronterend op de juiste momenten en humor is wat je van mij mag verwachten. Ben je klaar om in beweging te komen voor wat voor jou echt belangrijk is, dan help ik je graag!

Marlie Franssen loopbaancoach Horst Venlo Venray

Berlinde Aalberts
Den Bosch

‘Wie ben je?” als ik je die vraag nu zou stellen. Wat is dan je antwoord? Alles begint bij jou. Als jij beter weet wie je bent, weet je ook beter wat bij jou past. Ik coach mensen op zelfinzicht. Ik geloof namelijk dat alle antwoorden in je zelf zitten en dat je zelf invloed kan uitoefenen over hoe jij wilt dat de dingen verlopen, in jouw leven! Samen gaan we op zoek naar deze antwoorden, zodat jij weer Happy in je werk kan zijn.

Yvonne Dam loopbaancoach London Londen

Lotte Schuit
Culemborg

Je vóelt dat het tijd is om nou eens echt te gaan doen wat JIJ wilt.
Om sluimerende verlangens om te zetten in “f*ck it, ik gá gewoon voor die droom”.  Weet dat het kan. De tijd van hard werken in een baan die niet werkt maar waar je nou eenmaal voor geleerd hebt is over.
Tijd voor jouw unieke potentieel, voor concrete stappen naar wat dat dan is, dat sluimerende verlangen, dat gevoel van “iets anders” en “er is meer”.
Jouw werkelijke verlangens realiseren, daar help ik je graag bij. Samen onderzoeken we wat je nou écht wilt. Wat heb je te doen en hoe kom je daar? Ik help je jouw talenten zichbaar te maken en je waarden voelbaar. Samen creeëren we jouw koers en kom je in actie om het werk waar jij naar verlangt te realiseren.

Ingrid Bijlmakers loopbaancoach Eindhoven

Mayke Langenhorst
Helmond

Zonder oordeel en vanuit liefde en warmte begeleid ik jouw proces. Je krijgt inzicht in wat je drijft, in je belemmeringen en in je kwaliteiten maar ook in je kwetsbaarheid en hoe je daarmee omgaat. Je leert op jezelf te vertrouwen, ervaart je eigen kracht en leert deze in te zetten op een manier die bij jou aansluit. Je leert verbinding te maken vanuit het hoofd met het hart en dit ook duidelijk te communiceren.
Mijn coaching is diepgaand, kan confronterend zijn, maar geeft veel bewustwording. Ik werk graag met ambitieuze mannen en vrouwen die graag hun verlangens willen leven en hun volle potentieel willen inzetten in hun werk.

Marlie Franssen loopbaancoach Horst Venlo Venray

Ester Alofs
Weert

In alle openheid en jouw tempo op zoek naar je eigenheid, talenten en passie, dáár zit je drijfveer om die baan te vinden die echt bij je past. In gesprekken, creatieve en soms verrassende werkvormen gaan we samen op ontdekkingstocht. Je blijft niet in ideeën en gedachten hangen, maar komt in actie! En als verlies van je baan en/of je gezondheid speelt en nu nog een zware last voor je is, werken we dat thema eerst uit, zodat je deze gebeurtenissen kunt ombuigen naar die mooie volgende stap in je loopbaan.Voel je dat het nu de tijd is om deze ontdekkingstocht aan te gaan?Deze uitdaging ga ik graag met je aan!

KIES HOE JIJ AAN DE SLAG GAAT

MEET THE HAPPY OFFICE TEAM

Marloes Halmans businesscoach ondernemerscoach

Deborah de Poorter
Happy Office Manager

Zonder Deborah zouden we niet zoveel gave dingen kunnen doen om jou te inspireren meer Happy at Work te zijn. Deborah is de backbone van ons Happy Office en ondersteunt samen met Marit het Happy team! 

 

Yvonne Dam loopbaancoach London Londen

Marit Verlaat
Happy Clients Manager

Wanneer je met een vraag of vanuit onze (gratis) Academy naar support@thehappyatworkagency.nl mailt is de kans groot dat je antwoord krijgt van Marit! Samen met Deborah zorgt Marit dat klanten en volgers die werken met onze Academy happy zijn en blijven!

 

Brenda van der Knaap loopbaancoach Rotterdam

Olav Smink
Trainer & coach Leiderschap

Wist je dat Happy at Work zijn voor een heel groot deel over leiderschap gaat? Leiderschap over jezelf en over jouw teamleden. Want hoe stuur jij jezelf aan, en wat zegt dat over hoe jij de mensen in jouw project aanstuurt? Of andersom: wat krijg je terug van de projectleden. Zijn zij nog wel Happy at Work, en wat zegt dat over jouw eigen Happiness at Work?

Wil jij jezelf en (dus) jouw team verder helpen? Dan help ik je graag. Dat kan in de vorm van een workshop met jouw team, of als inspirerend spreker voor meerdere teams tegelijk. Geen saaie theorie, maar inzichten uit de praktijk.

Brenda van der Knaap loopbaancoach Rotterdam

Brenda van der Knaap
HR advies / Landelijk

Brenda is onze HR adviseur en helpt je met je vragen over ontslag, vaststellingsovereenkomsten of conflicten met je werkgever.

Wil je samen met je werkgever onderzoeken hoe je afscheid kunt nemen of weet je niet wat in een bepaalde situatie je rechten en plichten als werknemer zijn? Dan kun je bij Brenda terecht voor advies.

Marloes Halmans businesscoach ondernemerscoach

Marloes Halmans
Happy Founder

Marloes is de oprichter en eigenaar van The Happy at Work Agency en ontwikkelde onze beproefde Happy at Work methodiek. Heb je algemene vragen of een idee voor samenwerking? Neem dan contact op met Marloes! Heb je interesse om met onze loopbaanmethodiek te werken in je eigen praktijk? Dan kun je contact opnemen met Ingrid Bijlmakers: Ingrid@thehappyatworkagency.nl

Naast haar werk voor The Happy at Work Agency werkt Marloes als businesscoach.

Wil je jouw loondienstwerk loslaten en voor jezelf beginnen? Dan help ik je graag jouw droombedrijf neer te zetten! Ik help je ook graag als je al ondernemer bent en verder wilt groeien of van koers wilt veranderen!

(c) Copyright 2018 - The Happy at Work Agency B.V. - Marloes Halmans