WE HETEN NIET VOOR NIETS
THE HAPPY AT WORK AGENCY

Wij geloven oprecht dat er altijd leuk werk te vinden of creëren is rond wie jij als mens bent, wat er uniek en eigen-aardig aan je is en wat je in je leven aan kennis en ervaring hebt opgedaan.

Om dat effectief te kunnen doen heb je 3 dingen nodig:

1.
Inzicht

Je wilt weten en helder kunnen verwoorden wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. En welk werk daarbij past dat op dit moment op de arbeidsmarkt te vinden of creëren is. Je wilt een duidelijke focus bepalen voor wat jouw volgende stap is.

2.
De juiste mindset 

De grootste verschuiving in je denken die je mag maken is dat jij niet de vraag bent -ik zoek leuker of nieuw werk- maar het aanbod – dit is wat ik kan oplossen en voor wie. Een positieve mindset gericht op groei en mogelijkheden is onmisbaar om het plezier in je werk terug te vinden.

3.
Actie

Echt regie pakken over je loopbaan doe je pas als je ook daadwerkelijk in actie komt. Dat is waar een traject met een loopbaancoach het grootste verschil maakt. We zijn jouw loopbaancoach, maar ook je buddy, je partner in crime, je aanmoediger en je schop onder de kont.

Door met ons te werken breng je een enorme dosis positiviteit, actie en energie in je zoekproces!

We kennen de realiteit van de arbeidsmarkt maar zoeken bovenal naar de mogelijkheden die er wél voor jou zijn.

Doordat wij zelf onze loopbaan ook begonnen in loondienst zijn we gepokt en gemazeld in het commerciële bedrijfsleven, de consultancy, het onderwijs, de industriële bedrijfstak of de steeds veeleisendere wereld van de zorg. We weten hoe het bedrijfsleven werkt, werken met de beste tools en gebruiken onze jarenlange ervaring, maar we willen vooral ook dat jouw loopbaantraject een positieve en happy energie heeft!

En we weten dat dat kan! En juist zorgt voor veel meer resultaat!

Je mag erop rekenen dat we je de waarde van jouw talenten laten erkennen en glashelder leren benoemen. Voor jezelf en voor je (nieuwe) werkgever. En dat je met positieve instelling en vertrouwen je volgende stap kunt zetten.

We werken graag met jou volgens ons 9 stappenplan waarmee we inmiddels succesvol honderden mensen begeleid hebben naar werk waar ze blij van worden.

KIES JOUW LOOPBAANCOACH

Ingrid Bijlmakers loopbaancoach Eindhoven

Danielle Bax
Eindhoven

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jij je wilt (her)oriënteren op je loopbaan. Je groeit en ontwikkelt op persoonlijk vlak én in je werk, waardoor stappen zetten in je carrière heel logisch is. Je wilt passie voelen in je werk! Ik zou je graag begeleiden naar een baan die écht bij je past. Ik ben een luisterend oor, zonder oordeel en altijd op zoek naar mogelijkheden. De touwtjes in eigen handen nemen is iets waar ik heilig in geloof. Want alleen jij kan bepalen wat het beste is voor jou, toch?

Ingrid Bijlmakers loopbaancoach Eindhoven

Ingrid Bijlmakers
Eindhoven

Met enthousiasme en nieuwsgierigheid werken aan de beste versie van jezelf: dat is waar ik met jou mee aan de slag ga. To-the-point, energiek, confronterend op de juiste momenten en humor is wat je van mij mag verwachten. Ben je klaar om in beweging te komen voor wat voor jou echt belangrijk is, dan help ik je graag!

Marlie Franssen loopbaancoach Horst Venlo Venray

Berlinde Aalberts
Den Bosch

‘Wie ben je?” als ik je die vraag nu zou stellen. Wat is dan je antwoord? Alles begint bij jou. Als jij beter weet wie je bent, weet je ook beter wat bij jou past. Ik coach mensen op zelfinzicht. Ik geloof namelijk dat alle antwoorden in je zelf zitten en dat je zelf invloed kan uitoefenen over hoe jij wilt dat de dingen verlopen, in jouw leven! Samen gaan we op zoek naar deze antwoorden, zodat jij weer Happy in je werk kan zijn.

Ingrid Bijlmakers loopbaancoach Eindhoven

Stefan Kuperus
Balk

Ken je dat? Eigenlijk weet je wel dat het de hoogste tijd is om te veranderen. Om het anders te gaan doen dan je tot nu toe deed. En toch is er nog iets wat je tegenhoudt. Als NLP en Systemisch coach begeleid ik je graag met je vraagstukken over je werk. Werk vinden dat bij jou past is een vraagstuk dat begint bij: Wie ben jij? Hoe zie jij jezelf? Ziet een ander jou ook zo? En wellicht heb je heel veel talenten en kwaliteiten waar je trots op bent. Die je graag nog veel meer in wilt zetten. Of die je nu  nog niet kunt inzetten. Ik geloof dat je alles al in je hebt om te doen wat je werkelijk wilt doen in je werk en ik help je graag bij het ontdekken wat dat is voor jou en hoe je dat mogelijk maakt.

Yvonne Dam loopbaancoach London Londen

Birgit Bakker-Kok
Beilen

Ik begeleid medewerkers en leidinggevenden in Noord-Nederland met loopbaan- en vitaliteitsvraagstukken. Of dat nu preventief is of juist curatief. Het resultaat van de begeleiding is altijd ‘beter & balans’. 

Yvonne Dam loopbaancoach London Londen

Stephan Christophe
Hunsel

Jarenlang ging ik fluitend naar mijn werk. Ik had een mooie baan, goed salaris, leaseauto en leuke collega’s. Echter op een bepaald moment merkte ik dat ik minder floot en zong in de ochtend. Ook thuis merkten ze dit. Als oorzaak kwam ik dan met de reactie dat het erg druk was op het werk. Herken je je in mijn verhaal en ben je werkzaam in de zakenwereld maar krijg je daar niet meer de energie van zoals dat eerder was? Dan kunnen we samen kijken wat voor jou een oplossing kan zijn om weer (bijna) elke dag fluitend of zingend naar je werk te gaan.

Yvonne Dam loopbaancoach London Londen

Saskia Brounen
Breda / Tilburg

Yes! Ook in omgeving Breda en Tilburg jouw eigen Happy at Work coach! Kies je voor mij dan kies je voor een loopbaancoach die je stimuleert en uitdaagt. Je profiteert van mijn ruime ervaring als HR-professional. Onze gesprekken plannen we bij jou op kantoor, in een coachruimte in de buurt of we gaan voor een wandelafspraak. Jij kiest. ‘Zit ik nog op de juiste plek?’ ‘Wat wil ik?’ ‘Waar vind ik dat dan?’ Je komt best een eind met wat online tests en een abonnement op een vacaturesite. Maar mijn ervaring is dat je vervolgens niet doorpakt, jezelf sust en blijft waar je bent ‘want zo verkeerd is het toch niet’. Herken je dit? Veranderen en vooral loslaten van een vertrouwde plek is zo makkelijk nog niet.Daarom nodig ik je uit, bel mij voor een vrijblijvende kennismaking.

Ingrid Bijlmakers loopbaancoach Eindhoven

Mayke Langenhorst
Helmond

Creëer een werkleven dat ECHT bij jou past. Ik geloof dat je kunt KIEZEN voor jouw geluk. Focus op wat echt belangrijk voor jou is en besteed daar veel aandacht aan. Jij onderscheidt jezelf door te doen waar jij BLIJ van wordt. Iedereen heeft zijn unieke talent. Ik help je om dit talent zichtbaar te maken en om jouw verlangen vorm te geven in actiegerichte stappen, waardoor jij werk vindt dat bij jou past. Ben jij die ambitieuze man of vrouw die nu echt voor de droombaan durft te gaan? Ik help je graag.

Marlie Franssen loopbaancoach Horst Venlo Venray

Ester Alofs
Weert

In alle openheid en jouw tempo op zoek naar je eigenheid, talenten en passie, dáár zit je drijfveer om die baan te vinden die echt bij je past. In gesprekken, creatieve en soms verrassende werkvormen gaan we samen op ontdekkingstocht. Je blijft niet in ideeën en gedachten hangen, maar komt in actie! En als verlies van je baan en/of je gezondheid speelt en nu nog een zware last voor je is, werken we dat thema eerst uit, zodat je deze gebeurtenissen kunt ombuigen naar die mooie volgende stap in je loopbaan.Voel je dat het nu de tijd is om deze ontdekkingstocht aan te gaan?Deze uitdaging ga ik graag met je aan!

Yvonne Dam loopbaancoach London Londen

Annemarie van Berkel
Aalst-Waalre

Krijg jij energie van je werk? Geeft jouw baan je voldoening en inspiratie?
Of ben je dat gevoel juist helemaal kwijt? Plezier in je werk is één van de voorwaarden voor balans in je leven. Loopt het stroef, dan kun je problemen ervaren op verschillende gebieden. Zowel op het werk als privé. Gelukkig kan het ook anders. DiAnimo staat voor spiegelen & reflecteren (dia), inspireren & motiveren (animo). Dit is wat ik voor jou kan betekenen.

Yvonne Dam loopbaancoach London Londen

Monique Christophe
Hunsel

Ik help je bij de vraag “Wat wil ik en hoe kan ik mijn persoonlijkheid/ identiteit hierbij inzetten?” Bij mij draait namelijk alles om persoonlijkheid! Me-time, investeren in jezelf en persoonlijke ontwikkeling om zo te komen tot een toffe stap in je leven. Dat is waar ik jou graag mee help. Jouw opleiding, carrière, werk of baan is een belangrijk onderdeel daarvan en daarom help ik jou graag om die plek te vinden waar jij echt happy van wordt! 

Yvonne Dam loopbaancoach London Londen

Mirian van Leeuwen
Arnhem / Nijmegen

Als loopbaancoach en sollicitatietrainer help ik je om weer aan het stuur te staan van je loopbaan. We gaan uit van jouw kracht en sterke eigenschappen. Het is immers veel leuker om te werken aan wat goed gaat dan om te worstelen met wat niet bij je past. Jij staat aan het stuur en ik help je om zelfverzekerd de juiste beslissingen te nemen!

Yvonne Dam loopbaancoach London Londen

Daniella Keijsers
Heeze

In mijn werk als HR-adviseur begeleidde ik jarenlang mensen naar ander werk, zowel binnen als buiten de organisatie waar ze werkten, waarbij het woord ‘passie’ centraal stond in elk traject. Het is mijn passie jou te begeleiden in het behalen van jouw doelen en ambities en het vinden van werk dat bij jou past! Vanuit je eigen kracht zelf de regie pakken op je loopbaan. Ook als die kracht bedolven is onder een laag onzekerheid, verdriet of boosheid, als gevolg van tegenslag, ontslag of andere thema’s.

Yvonne Dam loopbaancoach London Londen

Josephine Boijens

Leiden – Den Haag

Als mindful loopbaancoach werk ik met creatieve, mensgerichte professionals bij wie de aandacht gaat naar alles behalve naar henzelf. Doe jij je werk graag goed, maar wringt het van binnen ernstig met jouzelf? Voel jij diep van binnen dat er iets móet gebeuren, maar heb je geen idee hoe?

Yvonne Dam loopbaancoach London Londen

Johaniek Bus

Hengelo (O)

Welkom bij jouw Happy at Work Coach in Twente! Je wilt wat anders, ook al heb je altijd wel argumenten om in je huidige baan te blijven. Er knaagt toch iets. Maar wat dán, hóe dan en wáárom precies?Misschien is nu het moment om dit serieus aan te pakken. Als oplossingsgericht coach help ik je graag! 

Yvonne Dam loopbaancoach London Londen

Irene Meijer
Vught / Den Bosch

Heb jij ook het gevoel dat het NU tijd is om in je kracht te gaan staan en zichtbaar te worden? Durven gaan voor je dromen en verlangens, je waarheid te spreken en leven, doen waar jij blij en gelukkig van word en waarvan jij weer gaat stralen?!Mijn grote passie is het coachen van mensen als loopbaancoach, reintegratie coach en vitaliteitscoach. Ik word elke keer weer zo blij als ik mensen zie groeien tijdens een coachtraject, dat er kwartjes vallen en dat ik mensen steeds meer zichzelf zie worden. Ik krijg ontzettend veel voldoening van mijn werk als ik zie dat mensen weer lekker in hun vel zitten en blij en voldaan de deur uit gaan. De kers op de taart is natuurlijk als mensen ook nog een baan vinden die echt bij hen past.

KIES HOE JIJ AAN DE SLAG GAAT

MEET THE HAPPY OFFICE TEAM

Brenda van der Knaap loopbaancoach Rotterdam

Olav Smink
Trainer & coach Leiderschap

Wist je dat Happy at Work zijn voor een heel groot deel over leiderschap gaat? Leiderschap over jezelf en over jouw teamleden. Want hoe stuur jij jezelf aan, en wat zegt dat over hoe jij de mensen in jouw project aanstuurt? Of andersom: wat krijg je terug van de projectleden. Zijn zij nog wel Happy at Work, en wat zegt dat over jouw eigen Happiness at Work?

Wil jij jezelf en (dus) jouw team verder helpen? Dan help ik je graag. Dat kan in de vorm van een workshop met jouw team, of als inspirerend spreker voor meerdere teams tegelijk. Geen saaie theorie, maar inzichten uit de praktijk.

Brenda van der Knaap loopbaancoach Rotterdam

Brenda van der Knaap
HR advies / Landelijk

Brenda is onze HR adviseur en helpt je met je vragen over ontslag, vaststellingsovereenkomsten of conflicten met je werkgever.

Wil je samen met je werkgever onderzoeken hoe je afscheid kunt nemen of weet je niet wat in een bepaalde situatie je rechten en plichten als werknemer zijn? Dan kun je bij Brenda terecht voor advies.

Marloes Halmans businesscoach ondernemerscoach

Marloes Halmans
Happy Founder

Marloes is de oprichter en eigenaar van The Happy at Work Agency en ontwikkelde onze beproefde Happy at Work methodiek. Heb je algemene vragen of een idee voor samenwerking? Neem dan contact op met Marloes! Heb je interesse om met onze loopbaanmethodiek te werken in je eigen praktijk? Dan kun je contact opnemen met Ingrid Bijlmakers: Ingrid@thehappyatworkagency.nl

Naast haar werk voor The Happy at Work Agency werkt Marloes als businesscoach.

Wil je jouw loondienstwerk loslaten en voor jezelf beginnen? Dan help ik je graag jouw droombedrijf neer te zetten! Ik help je ook graag als je al ondernemer bent en verder wilt groeien of van koers wilt veranderen!

(c) Copyright 2018 - The Happy at Work Agency B.V. - Marloes Halmans