PERSOONLIJK COACHTRAJECT

Intensieve, persoonlijke begeleiding bij het vertalen van jouw talent en ambitie naar je volgende stap

In het Persoonlijk coachtraject doorloop je de 9 stappen met 6 coachgesprekken met een van onze loopbaancoaches. Je loopbaancoach denkt intensief met je mee voor elke stap, en vult waar gewenst de opdrachten en kennis uit de online leeromgeving aan met specifiek op jouw situatie gerichte opdrachten. Hiermee volg je het 9 stappenplan volledig op maat gemaakt voor waar jij behoefte aan hebt en wat voor jou het beste werkt.

“Ik was op voorhand wel sceptisch over een loopbaantraject. Ik verwacht dat ik er na alle waarschijnlijkheid zelf niet uit was gekomen of op dezelfde weg was verder gegaan in een functie die me niet past. Ik ben daarom zeer blij dat ik uiteindelijk die stap wel heb genomen. De vrijheid in het traject vond ik fijn. Je kunt het naar eigen inzicht invullen (langer stil staan bij zaken of juist dingen overslaan). 

De rust en manier waarop je de juiste vragen weet te stellen of juist “niets” zegt/stil bent, vond ik prettig. Die stiltes waren in het begin vaak ongemakkelijk (tenminste voor mij), maar naar loop van tijd realiseer je je dat juist die stiltes ook onderdeel van het proces zijn. De kandidaat zelf het antwoord laten formuleren en daar ook de ruimte voor geven. Niks moet alles mag. Lekker ongedwongen. Je hebt me goede handvaten gegeven voor het aanpakken van gesprekken, sollicitaties etc.
Ik ben mezelf en mijn manier van handelen nog beter gaan begrijpen.

Concreet heeft het me een langere termijnplan gebracht waar ik volledig achter sta (stip op de horizon). Ik ben nu aan de slag in een nieuwe baan.
Verder heeft het me een goed inzicht gegeven wat ik wel en (nog belangrijker misschien) niet wil. Ik zou een traject zeker aanraden. Het is iedereen gegund om een meer “werkgeluk” te vinden. Het heeft me zoveel meer duidelijkheid verschaft en ook juist bevestigd (wat ik al langer dacht) dat het werk waar ik afgelopen jaren in zat, eigenlijk deels niet goed bij me paste. Je komt er gewoon achter of een ommezwaai nodig is of dat je op de goede weg zit.”

Frank Jenneskens

Veelzijdig Bouwprofessional

Het Persoonlijk coachtraject heeft mij geholpen mijn sterke eigenschappen te zien en onder woorden te brengen. Hierdoor leerde ik uit te gaan van mijn eigen kwaliteiten, in plaats van alleen te focussen op wat ik nog moet leren. De opdrachten helpen je te beschrijven wat je kunt en nodig hebt. Formele of informele werksfeer? Projectwerk of doorlopende taken? Hoeveel structuur heb je nodig van je werkgever? Haal je energie uit informatie vergaren. advies geven, leren, structureren, plannen? En dáár dan een leuk bedrijf, functie of project bij te bedenken. Misschien heel logisch, maar ik dacht eerst meer in functies (“Wil ik Application Engineer of toch Projectleider worden?”) . Deze methode is veel geschikter om minder in hokjes te denken en toch de perfecte baan te vinden. Ik heb super veel aan dit coachtraject gehad!

Marijke

Application Engineer

Mijn loopbaantraject bij Ingrid heb ik als zeer constructief, horizon verbredend en leerzaam ervaren. De open, directe, gedetailleerde, energieke en snelle (actie) communicatie van Ingrid spreekt mij enorm aan. Ik heb het echt als een groot cadeau aan en voor mezelf ervaren! Voor mij zijn er puntjes op de ‘i’ gezet, heb ik met andere ogen naar mijn kwaliteiten & vaardigheden gekeken zodat ik eindelijk de definitieve stap naar het ondernemerschap heb gemaakt. Ik zou het zeker bij anderen aanraden en dat heb ik inmiddels ook gedaan! Esther

Onderneemster

Ik heb met Marlie een loopbaantraject doorlopen. Ik heb dit als ontzettend leerzaam, nuttig en leuk ervaren. Marlie is een professional die je de ruimte geeft om naar jezelf te kijken. Door middel van de juiste vragen, haar inlevingsvermogen en haar rust hebben we samen dit traject samen afgerond. Door haar heb ik inzicht gekregen in mijn kwaliteiten, waar ik energie uit haal en waar ik plezier van krijg. Ze gaf me vertrouwen en ik voelde me op mijn gemak bij haar. Door deze persoonlijke aanpak kon ik me makkelijker bloot geven en zijn we ook tot de kern gekomen. Door haar ben ik er achter gekomen wat ik nodig had voor een mooie vervolgstap in mijn carrière. Marco Rutten

Intern accountmanager bankwezen

Wat krijg je?

12 maanden toegang tot The Happy at Work Academy, de online leeromgeving van The happy at work agency.

Verhelderende videolessen waarin de 9 stappen en de opdrachten uitgebreid worden toegelicht.

Het digitale werkboek met opdrachten waarmee je gestructureerd jouw talenten en ideale werk ontdekt en je volgende stap kunt zetten. Jouw coach breidt de opdrachten uit met specifiek op jouw vraag en situatie gerichte aanvullende opdrachten.

Kant-en-klare CV templates en meer tools die je helpen om nieuw werk te vinden, zoals dat past bij de nieuwe arbeidsmarkt. Ook vind je fijne feel good tips, inspiratie en tools om je energie en positiviteit hoog te houden en je proces effectief en leuk te houden.

6 coachgesprekken van elk 2 uur. Verdieping van je inzichten en intensieve en persoonlijke betrokkenheid van jouw loopbaancoach.

Ook tussen de coachgesprekken staat je coach voor je klaar voor feedback, een steuntje in de rug of support. Je kunt altijd bellen of mailen!

Aan de slag!
Vind een Happy at Work Coach bij jou in de buurt!

Voel je welkom voor een kennismaking!

Kiezen om in actie te komen voor jouw werkplezier is een grote stap. Een goede loopbaancoach vinden in wie je vertrouwen hebt en die echt voelt als de expert én buddy die met jou samen dit proces aangaat is een hele opgave. Daarom ben je van harte welkom om met een van onze loopbaancoaches vrijblijvend kennis te maken. Of met twee van ons. Of meer. Wij weten dat een super klik met je loopbaancoach het allerbelangrijkste is voor het slagen van jouw traject. Dus voel je welkom!

We leren je graag kennen en leggen je graag uit hoe wij je kunnen helpen!

Door mijn verleden waarin ik twee uiteenlopende studies heb gevolgd wist ik niet welke kant ik op wilde. Ik dacht dat ik breed georiënteerd was, een echte allrounder dus. In het Persoonlijk kreeg ik de juiste tools aangereikt die mij hielpen met meer zelfvertrouwen te zien wat mijn belangrijkste waarde is. Dat maakte meteen helder waar ik mijn pijlen op kon richten in het zoeken naar een nieuwe baan.

Door het ontwerpen van het persoonsprofiel, het onderzoeken van de banen in verschillende branches en de adviezen om jezelf te presenteren, heb ik nu een nieuwe baan gevonden waarin ik me erg gelukkig voel. Het belangrijke leerpunt hierbij is dat ik weet dat ik op mijn plek zit wanneer het werk wat ik doe relatief weinig moeite kost omdat ik mijn kwaliteiten kan inzetten. Iedereen die worstelt met een loopbaanvraagstuk adviseer ik daarom het Persoonlijk coachtraject te volgen! Joey

E-learning ontwikkelaar

In eerste instantie wilde ik het gewoon zelf uitzoeken, maar ik merkte dat ik niet daar niet veel verder mee kwam. Toen ik besloten had dat ik hulp wilden zoeken bij het proces hield vooral de investering me nog tegen. Ik had op dat moment geen werk. Ons kennismakingsgesprek gaf voor mij de doorslag om er toch aan te geloven. De gesprekken hebben mij enorm geholpen. Je wist telkens dingen uit mijn verhaal te pikken om me daar op een andere manier naar te laten kijken. Vooral als het over succeservaringen gaat heb je me nieuwe inzichten gegeven. Alleen met de map had ik er denk ik nog niet veel uit gehaald. Het waren juist de gesprekken die mijn blik veranderde. Marlie bleef benadrukken dat ik trots mag zijn op wat ik al heb gedaan en wat ik te bieden heb. Ik heb de neiging om me te focussen op wat ik tekort kom, wat ik niet goed vind aan mezelf en wat ik graag anders zou zien. Gaandeweg begon ik het ook langzaam te geloven. Het resultaat van het traject is een andere kijk op mezelf en wat ik te bieden heb. Meer zelfvertrouwen. Een mooi CV. Ik zou het zonder twijfel aanraden aan iedereen die niet goed weet welke kant op te gaan met de loopbaan en die onzeker is over zijn/haar kwaliteiten. Ook al vind ik het nog steeds lastig een concreet doel voor ogen te nemen, ik heb veel geleerd over mijn kwaliteiten, wat me drijft en waar ik energie van krijg. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en weet steeds beter te verwoorden wie ik ben en wat ik wil. Janne van Gelder

Of past dit toch beter?

Heb je al helder welke volgende stap jij wilt zetten? En wil je jouw toegevoegde waarde overtuigend verwoorden op je CV, op LinkedIn en in een goede elevator pitch? Kijk dan naar onze Personal Branding CV sessie.

Wil je graag zelfstandig de 9 stappen doorlopen? Kijk dan naar het online loopbaantraject. Je ontdekt aan de hand van de video’s en opdrachten wat jouw talenten en ambities zijn, en komt in actie om jouw volgende loopbaanstap met succes te zetten.

© Copyright 2017 – The Happy at Work Agency B.V. – Marloes Halmans