PERSOONLIJK COACHTRAJECT

Intensieve, persoonlijke begeleiding bij het vertalen van jouw talent en ambitie naar je volgende stap

In het Persoonlijk coachtraject doorloop je de 9 stappen met 6 coachgesprekken met een van onze loopbaancoaches. Je loopbaancoach denkt intensief met je mee voor elke stap, en vult waar gewenst de opdrachten en kennis uit de online leeromgeving aan met specifiek op jouw situatie gerichte opdrachten. Hiermee volg je het 9 stappenplan volledig op maat gemaakt voor waar jij behoefte aan hebt en wat voor jou het beste werkt.

“Ik was op voorhand wel sceptisch over het loopbaantraject. Maar ik denk dat ik er zelf gewoon niet uit was gekomen of op dezelfde weg was verder gegaan in een functie die me niet past. Ik ben daarom zeer blij dat ik uiteindelijk die stap wel heb genomen. De vrijheid in het traject vond ik fijn. Je kunt het naar eigen inzicht invullen, langer stil staan bij zaken of juist sneller stappen doorwerken waar al meer helderheid over is. Concreet heeft het me gebracht dat ik aan de slag gegaan ben in een nieuwe baan! Ik zou dit traject zeker aanraden. Het heeft me zoveel meer duidelijkheid verschaft en ook juist bevestigd dat het werk waar ik afgelopen jaren in zat, eigenlijk deels niet goed bij me paste. Je komt er gewoon achter of een ommezwaai nodig is of dat je op de goede weg zit.”

Frank Jenneskens

Veelzijdig Bouwprofessional

Het Persoonlijk coachtraject heeft mij geholpen mijn sterke eigenschappen te zien en onder woorden te brengen. Hierdoor leerde ik uit te gaan van mijn eigen kwaliteiten, in plaats van alleen te focussen op wat ik nog moet leren. De opdrachten helpen je te beschrijven wat je kunt en nodig hebt. Formele of informele werksfeer? Projectwerk of doorlopende taken? Hoeveel structuur heb je nodig van je werkgever? Haal je energie uit informatie vergaren. advies geven, leren, structureren, plannen? En dáár dan een leuk bedrijf, functie of project bij te bedenken. Misschien heel logisch, maar ik dacht eerst meer in functies (“Wil ik Application Engineer of toch Projectleider worden?”) . Deze methode is veel geschikter om minder in hokjes te denken en toch de perfecte baan te vinden. Ik heb super veel aan dit coachtraject gehad!

Marijke

Application Engineer

In eerste instantie wilde ik het gewoon zelf uitzoeken, maar ik merkte dat ik niet daar niet veel verder mee kwam. Toen ik besloten had dat ik hulp wilden zoeken bij het proces hield vooral de investering me nog tegen. Ik had op dat moment geen werk. Het kennismakingsgesprek met mijn Happy at Work Coach gaf voor mij de doorslag om er toch aan te geloven. De gesprekken hebben mij enorm geholpen.  Ik heb de neiging om me te focussen op wat ik tekort kom, wat ik niet goed vind aan mezelf en wat ik graag anders zou zien. Mijn coach hielp me om gaandeweg  te geloven in mijn talenten en waarde. Het resultaat van het traject is een andere kijk op mezelf en wat ik te bieden heb. Meer zelfvertrouwen. Een mooi CV. Ik zou het zonder twijfel aanraden aan iedereen die niet goed weet welke kant op te gaan met de loopbaan en die onzeker is over zijn/haar kwaliteiten. 

Janne van Gelder

Door mijn verleden waarin ik twee uiteenlopende studies heb gevolgd wist ik niet welke kant ik op wilde. Ik dacht dat ik breed georiënteerd was, een echte allrounder dus. In het Persoonlijk coachtraject kreeg ik de juiste tools aangereikt die mij hielpen met meer zelfvertrouwen te zien wat mijn belangrijkste waarde is. Dat maakte meteen helder waar ik mijn pijlen op kon richten in het zoeken naar een nieuwe baan.

Door het persoonsprofiel, het onderzoeken van de banen in verschillende branches en de adviezen om jezelf te presenteren, heb ik nu een nieuwe baan gevonden waarin ik me erg gelukkig voel. Het belangrijke leerpunt hierbij is dat ik weet dat ik op mijn plek zit wanneer het werk wat ik doe relatief weinig moeite kost omdat ik mijn kwaliteiten kan inzetten. Iedereen die worstelt met een loopbaanvraagstuk adviseer ik daarom dit traject te volgen!

Joey

E-learning ontwikkelaar

Wat krijg je?

12 maanden toegang tot The Happy at Work Academy, de online leeromgeving van The happy at work agency.

Verhelderende videolessen waarin de 9 stappen en de opdrachten uitgebreid worden toegelicht.

Het digitale werkboek met opdrachten waarmee je gestructureerd jouw talenten en ideale werk ontdekt en je volgende stap kunt zetten. Jouw coach breidt de opdrachten uit met specifiek op jouw vraag en situatie gerichte aanvullende opdrachten.

Kant-en-klare CV templates en meer tools die je helpen om nieuw werk te vinden, zoals dat past bij de nieuwe arbeidsmarkt. Ook vind je fijne feel good tips, inspiratie en tools om je energie en positiviteit hoog te houden en je proces effectief en leuk te houden.

6 coachgesprekken van elk 2 uur. Verdieping van je inzichten en intensieve en persoonlijke betrokkenheid van jouw loopbaancoach.

Ook tussen de coachgesprekken staat je coach voor je klaar voor feedback, een steuntje in de rug of support. Je kunt altijd bellen of mailen!

Aan de slag!
Vind een Happy at Work Coach bij jou in de buurt!

Voel je welkom voor een kennismaking!

Kiezen om in actie te komen voor jouw werkplezier is een grote stap. Een goede loopbaancoach vinden in wie je vertrouwen hebt en die echt voelt als de expert én buddy die met jou samen dit proces aangaat is een hele opgave. Daarom ben je van harte welkom om met een van onze loopbaancoaches vrijblijvend kennis te maken. Of met twee van ons. Of meer. Wij weten dat een super klik met je loopbaancoach het allerbelangrijkste is voor het slagen van jouw traject. Dus voel je welkom!

We leren je graag kennen en leggen je graag uit hoe wij je kunnen helpen!

 Ik heb het loopbaantraject als ontzettend leerzaam, nuttig en leuk ervaren. Door de persoonlijke aanpak van mijn Happy at Work Coach kon ik me makkelijker bloot geven en zijn we ook tot de kern gekomen. Door haar ben ik er achter gekomen wat ik nodig had voor een mooie vervolgstap in mijn carrière.

Marco Rutten

Intern accountmanager bankwezen

Mijn loopbaantraject heb ik als zeer constructief, horizon verbredend en leerzaam ervaren. Ik heb het echt als een groot cadeau aan en voor mezelf ervaren! Voor mij zijn er puntjes op de ‘i’ gezet, heb ik met andere ogen naar mijn kwaliteiten & vaardigheden gekeken zodat ik eindelijk de definitieve stap naar het ondernemerschap heb gemaakt. Ik zou het zeker bij anderen aanraden en dat heb ik inmiddels ook gedaan!

Esther

Onderneemster

Of past dit toch beter?

Heb je al helder welke volgende stap jij wilt zetten? En wil je jouw toegevoegde waarde overtuigend verwoorden op je CV, op LinkedIn en in een goede elevator pitch? Kijk dan naar onze Personal Branding CV sessie.

© Copyright 2017 – The Happy at Work Agency B.V. – Marloes Halmans