CV & LINKEDIN SESSIE – PERSONAL BRANDING

Maak een Personal Branding CV en LinkedIn profiel dat jouw waarde laat zien

Of je nu actief werkzoekend bent of scherpte wilt brengen in je LinkedIn profiel of elevator pitch: zorg dat je jouw waarde glashelder maakt! Zorg voor een duidelijk Personal Brand.

Personal Branding betekent dat je jezelf als merk ziet. Dat je jezelf zichtbaar maakt met een aansprekend en duidelijk verhaal, zoals bedrijven dat doen om hun producten en diensten aan de man te brengen.

Jij bent niet de vraag op de arbeidsmarkt (ik zoek nieuw werk), maar het aanbod (dit is wat ik voor je kan doen).

Op deze manier nieuw werk vinden of stappen zetten in je loopbaan vraagt van je dat jij heel helder weet:

 • wat jouw unieke talenten zijn en welke waarde je daarmee kunt toevoegen aan een organisatie
 • voor welke organisaties jij iets waardevols te brengen hebt omdat je exact weet welke oplossing jij biedt voor welk probleem
 • hoe je dit zo verwoordt op je CV, LinkedIn profiel en in je gesprekken dat de organisaties waar jij wilt werken jou herkennen als de persoon die ze willen hebben!

 

Het allerbelangrijkste om te weten vóór je aan het schrijven van je CV begint is dit:

Je CV moet niet weergeven wat je gedaan hebt! Je CV moet laten zien wie jij bent en wat je NU van waarde bent voor een nieuwe werkgever.

Daarom: doe het anders!
Delete je CV en begin opnieuw. From scratch.

 • Zorg dat je gevonden wordt voor het werk dat je zoekt
 • Zorg dat je eruit springt door duidelijkheid en overtuigingskracht
 • Laat de recruiter zien wie jij bent
 • Maak het de recruiter makkelijk!
 • Maak je toegevoegde waarde helder en overtuigend zichtbaar
 • Breng een rode draad in je CV aan
 • Zorg dat je netwerk jou optimaal kan helpen aan waardevolle contacten

Veel werkzoekenden willen alles in hun CV vertellen.

Want ze hebben veel gedaan, veel bereikt en waardevolle werkervaring. Maar ze weten ook dat recruiters niet de tijd nemen om lange CV’s te lezen. Daarom worstelen ze met het beknopt houden van hun CV en met wat ze er nu wel of juist niet op moeten zetten. Zo wordt het schrijven van een goed CV een eenzame worsteling.

Wij merken keer op keer dat je zelf vaak het meest waardevolle van jou, van wat je doet en kunt, niet vermeldt of laat zien in je CV! En dat is onwijs jammer!

We hebben allemaal een blinde vlek! Maak je CV daarom met hulp van iemand die met open blik naar jou, je talenten en je ervaring kijkt. Het is super dat je vrienden je CV voor je nalezen of checken, maar helaas kunnen ook zij vaak niet meer voorbij alles wat ze van jou weten kijken en hebben ze imiddels dezelfde blinde vlekken bij jou.

Laat geen goud meer liggen dat in jouw CV zichtbaar mag worden!

Laten we het samen doen!

In een intensieve sessie van 3 uur maken we jouw CV in één keer goed!
Een TOP CV:

 • Treffend
 • Overtuigend
 • Persoonlijk

Dit CV kun je direct gebruiken om ook je LinkedIn profiel aan te passen en om in je netwerk te verspreiden. Mensen willen je graag helpen in je zoektocht naar nieuw werk. Maar je moet het ze makkelijk maken door in je CV geen enkele onduidelijkheid te laten over waar jij met alles wat je te bieden hebt perfect op je plek bent.

Wanneer jij weet en voelt dat je elevator pitch glashelder is en je hierbij enthousiasme en overtuigingskracht uitstraalt, zet je met veel meer vertrouwen je stappen om die nieuwe baan te vinden!

Deze sessie kun je ook benutten door samen met ons een optimaal LinkedIn Profiel te maken. We laten je ook graag zien hoe jij de mogelijkheden van LinkedIn optimaal gebruikt om te netwerken en vacatures te vinden. We vullen onze tijd samen in overleg in op basis van wat jij nodig hebt.

Bel ons vandaag nog om jouw sessie in te plannen!

Je sessie kan indien gewenst ook in de avonduren plaatsvinden.

 

Wat krijg je?

In een intensieve sessie van 3 uur gaan we samen aan de slag! Na deze sessie heb je in de week die volgt nog een keer contact met je coach via email, bijvoorbeeld om de laatste dingen te tweaken in je CV of LinkedIn Profiel waar je coach nog een keer kritisch voor je de laatste puntjes op de i zet. Of je coach helpt je verder met je acties voor je sollicitaties of netwerkgesprekken. Zo ga je goed voorbereid op weg naar die nieuwe baan!

Heb je nog vragen?

Of past dit beter?

Wil je graag aan de slag met intensieve, persoonlijke begeleiding? Met aanvullende en specifiek op jouw vragen gerichte opdrachten? In 6 verdiepende coachgesprekken van 2 uur, brengen je samen met jouw coach je talenten en mogelijkheden in kaart. Je Happy at Work coach denkt bij iedere stap met je mee, zodat je gericht in actie kunt komen om het werk te gaan doen waar je blij van wordt.

(c) Copyright 2021 - The Happy at Work Agency - onderdeel van SARL La Source, Frankrijk  - Marloes Halmans