OVER HILDE

 

loopbaancoach Hilde van Schijndel Boxtel Eindhoven Den Bosch

Mag er meer plezier en vervulling komen in jouw leven en werk? Ben je op zoek naar een baan waarin jij helemaal jezelf kunt zijn en werkt vanuit jouw belangrijkste kernwaarden? 

Ik doe niets liever dan jou helpen om richting te bepalen in jouw leven en loopbaan. 

Op 24-jarige leeftijd veranderde mijn leven totaal omdat ik lymfeklierkanker kreeg. Er volgden jaren van overleven. Het leven en carrière dat ik voor ogen had leek verder weg dan ooit. Juist in die periode heb ik mogen ontdekken wie ik werkelijk ben en voelde ik wat ik écht belangrijk vind in het leven. Ik weet inmiddels uit eigen ervaring en door de vele cliënten die ik heb mogen begeleiden dat dromen en verlangens er zijn om waar te maken. Er is ontzettend veel mogelijk als je er in gelooft en in actie komt!

Na een ruime loopbaan als hulpverlener en manager in de sociaal-maatschappelijke sector ben ik mijn praktijk voor life- en loopbaancoaching gestart. Hier help ik professionals en ondernemers om meer plezier en vervulling te creëren in hun leven en werk. Ik ben ervan overtuigd dat dit de belangrijkste ingrediënten zijn voor persoonlijke en zakelijke groei. Ik geloof dat het de bedoeling is dat we onze unieke eigenschappen en verlangens niet hoeven te verstoppen maar juist krachtig mogen inzetten. Jij bent hier als uniek persoon om jouw bijdrage te leveren. Zonder hard te werken of over grenzen te gaan maar juist vanuit flow leiding nemen over je leven en carrière.

Met behulp van The Happy at Work methodiek: “In 9 stappen naar werk dat bij je past” ontdek je wat jouw unieke talenten en kernwaarden zijn. Samen werken we gestructureerd aan het vinden van jouw verlangens en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Soms zijn er belemmerende overtuigingen in je hoofd die voor onnodige ruis zorgen. Ik help je om te ontdekken waardoor jij je laat tegenhouden zodat je echt je hart gaat volgen. 

Ik heb in mijn eigen loopbaan meerdere keuzes gemaakt waar ik tot de dag van vandaag heel blij mee ben; ik ben een paar keer geswitcht waarbij ik echt mijn hart heb gevolgd. Ook ben ik een paar jaar geleden als ondernemer gestart. De rode draad in mijn loopbaan is altijd het begeleiden en empoweren van anderen geweest. Anderen stimuleren om zichzelf te zijn en daar juist de kracht van in te zien. Of dat was vanuit mijn rol als hulpverlener en manager en nu als zelfstandig coach; ik krijg heel veel energie als ik anderen help om te kiezen voor meer groei en vervulling in hun leven en werk.  Ik geloof dat iedereen unieke talenten heeft en het de bedoeling is om vanuit je hart te leven. Vanuit jouw authenticiteit ben je helemaal perfect en waardevol!

Je nodig je van harte uit om vrijblijvend kennis te maken. Mijn praktijk bevindt zich in onze prachtige pastorie. Loop je graag de natuur in voor een wandeling, ook dat kan!

Email: hilde@hildevanschijndel.com
Bellen of appen: 06-46055493

Meer informatie vind je hier.