HAPPY AT WORK COACH WORDEN?

Neem contact op voor de eerstvolgende training voor Certified Happy at Work coach.

De training vindt plaats in online vorm,  met persoonlijke begeleiding en online trainingsessies en praktijksessies. De training duurt 8 weken. Als toelatingseis vragen we dat je al werkzaam bent als coach (zelfstandig of binnen een organisatie) dan wel ervaring hebt in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling.

In de training leer je werken met de Happy at Work methodiek. Ook werken we aan groei in jouw rol als coach. We besteden aandacht aan het verder ontwikkelen van competenties die noodzakelijk zijn voor de specifieke aspecten uit het loopbaancoaching vak. Het op verantwoorde wijze werken met je intuïtie is een belangrijk onderdeel van onze werkwijze en training. Ook werken we aan de houding van jou als coach die nodig is om optimaal te werken met onze methodiek en je cliënten in staat stellen maximaal resultaat te halen in jouw begeleiding.

Na de training van 8 weken volgt een eindopdracht in de vorm van een uitgewerkte casus. Wanneer je deze goed afrondt, ontvang je het certificaat Happy at Work Coach en kun je aan de slag met onze methodiek met je eigen klanten of binnen je organisatie.

We leren je graag kennen als je interesse hebt om Happy at Work Coach te worden! Stuur een email naar support@thehappyatworkagency.nl om aan te geven dat je meer informatie wilt over onze training en dan nemen we contact met je op.

Dank je wel!

Happy groet,

Marloes Halmans – oprichter The Happy at Work Agency
Ingrid Bijlmakers –  training manager
Danielle Bax – trainer

(c) Copyright 2018 - The Happy at Work Agency B.V. - Marloes Halmans