HAPPY AT WORK COACH WORDEN?

Wil jij graag werken met een bewezen methodiek om je coachees
te begeleiden naar werk dat echt bij hen past?

Sinds 2009 werken Happy at Work loopbaancoaches met onze methodiek en bijbehorende online leeromgeving.
En regelmatig stellen we onze methodiek open voor nieuwe coaches die er graag mee willen werken.

De volgende training start in het najaar van 2021.

De training vindt plaats in online vorm,  met persoonlijke begeleiding in online groepssessies.
De training duurt 4 weken.

 

Als toelatingseis vragen we dat je al werkzaam bent als coach (zelfstandig of binnen een organisatie) dan wel ervaring hebt in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling of het HR vak.

In de training leer je werken met de Happy at Work methodiek. Ook werken we aan groei in jouw rol als coach. We besteden aandacht aan het verder ontwikkelen van competenties die noodzakelijk zijn voor de specifieke aspecten uit het loopbaancoaching vak. Het op verantwoorde wijze werken met je intuïtie is een belangrijk onderdeel van onze werkwijze en training. Ook werken we aan de houding van jou als coach die nodig is om optimaal te werken met onze methodiek en je cliënten in staat stellen maximaal resultaat te halen in jouw begeleiding.

Na de training volgt een schriftelijke eindopdracht. Wanneer je deze goed afrondt, ontvang je het certificaat Happy at Work Coach en kun je op licentiebasis aan de slag met onze methodiek met je eigen klanten of binnen je organisatie.

We leren je graag kennen als je interesse hebt om Happy at Work Coach te worden! Stuur een email naar froukje@thehappyatworkagency.nl om aan te geven dat je meer informatie wilt over onze training en dan nemen we contact met je op.

Dank je wel!

Happy groet,

Marloes Halmans – oprichter The Happy at Work Agency

(c) Copyright 2021 - The Happy at Work Agency - onderdeel van SARL La Source, Frankrijk  - Marloes Halmans