HAPPY AT WORK COACH WORDEN?

Wil jij graag werken met een bewezen methodiek om je coachees
te begeleiden naar werk of een eigen bedrijf dat echt bij hen past?

 

Sinds 2009 werken Happy at Work coaches met onze methodiek en bijbehorende online leeromgeving.
En regelmatig stellen we onze methodiek open voor nieuwe coaches die er graag mee willen werken.

 

De volgende training start 1 maart 2022.

 

De training vindt plaats in online vorm in een kleine groep,  met persoonlijke begeleiding in online groepssessies.  De training bestaat uit 5 online sessies verspreid over 6 weken. De data geven we je graag later door, deze worden indien nodig afgestemd met de groep deelnemers.

Naast de methodiek “In 9 stappen naar werk dat bij je past”, leer je in deze training tevens te werken met de methodiek om startend ondernemers te begeleiden: “Bouw jouw droombedrijf”.

Een stapsgewijze methodiek om klanten te begeleiden die voor zichzelf willen beginnen. Dat komt nog al eens naar boven in een loopbaantraject, en met deze methodiek kunnen Happy at Work Coaches hun klanten dus direct begeleiden om die stap succesvol te zetten!

 

De Happy at Work methodieken

De Happy at Work methodiek voor loopbaancoaching bestaat sinds 2009 en heeft een sterke focus op Personal Branding. Het gaat verder dan weten waar je goed in bent en wat je leuk vindt: je klanten kiezen daadwerkelijk een concrete volgende stap en krijgen alles wat ze nodig hebben om die met succes te zetten!

De Bouw jouw droombedrijf methodiek bestaat sinds 2015 en komt voort uit de diepgaande loopbaanmethodiek. Ook een bedrijf goed neerzetten en tot een succes maken, gaat in essentie over ultiem jezelf zijn, weten welke unieke waarde je te brengen hebt, zien hoe je daarmee een aanbod kunt maken waar klanten je graag voor betalen en ideeën uitwerken om jezelf zichtbaar te maken op een persoonlijke manier, waarmee je de diepe verbinding met klanten maakt die verkopen tot een feestje maakt.

Als je de training tot Happy at Work Coach succesvol afrondt, kun je met beide methodieken werken (waarvan de loopbaanmethodiek ook in het Engels) maar dat móet natuurlijk niet. Je kunt ook kiezen om alleen loopbaancoaching of alleen businesscoaching te doen.

Toelating

Als toelatingseis vragen we dat je al werkzaam bent als coach (zelfstandig of binnen een organisatie) dan wel ervaring hebt in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling of het HR vak. Om ook met de methodiek voor businesscoaching te kunnen werken, ben je uiteraard zelf al ondernemer met een bewezen track record.

In de training leer je niet alleen te werken met de Happy at Work methodieken. Ook werken we aan groei in jouw rol als coach. We besteden aandacht aan het verder ontwikkelen van competenties die noodzakelijk zijn voor de specifieke aspecten uit het loopbaancoaching vak. Het op verantwoorde wijze werken met je intuïtie is een belangrijk onderdeel van onze werkwijze en training. Ook werken we aan de houding van jou als coach die nodig is om optimaal te werken met onze methodiek en je cliënten in staat stellen maximaal resultaat te halen in jouw begeleiding.

Na de training volgt een schriftelijke eindopdracht. Wanneer je deze goed afrondt, ontvang je het certificaat Happy at Work Coach en kun je op licentiebasis aan de slag met onze methodieken met je eigen klanten of binnen je organisatie.

We leren je graag kennen als je interesse hebt om Happy at Work Coach te worden! Stuur een email naar support@thehappyatworkagency.nl om aan te geven dat je meer informatie wilt over onze training en dan nemen we contact met je op!

Happy groet,
Marloes Halmans
Oprichter The Happy at Work Agency

 

(c) Copyright 2021 - The Happy at Work Agency - onderdeel van SARL La Source, Frankrijk  - Marloes Halmans