OVER ANNEMARIE

 

Wil jij een volgende stap in je loopbaan maken die aansluit bij je persoonlijke drive en missie. Bij geboorte ligt jouw DNA vast, je unieke print! Ontdek stap voor stap jouw unieke ‘vingerafdruk’. Ik begeleid je daarin. Hiermee ontdek je jouw unieke talenten en kan je doelgericht een verbinding met de arbeidsmarkt maken. Beweeg tussen veiligheid en het avontuur aangaan. We gaan op weg!

Als loopbaancoach met 18 jaar ervaring is het mijn passie jou te begeleiden in jouw zoektocht naar waardevol werk. Ik doe dat op een betrokken, mensgerichte en enthousiaste wijze. In mijn DNA zit een enorme drive en nieuwsgierigheid. Strategisch denken, intuïtief werken en de dialoog zijn mijn kracht. Kom voor inzichten in je karakter, houding en vaardigheden. Kom in beweging! Op reis in jezelf! Ik reis even met jou mee naar jouw loopbaanweg. Die vinden we. Stap voor stap.

Maatwerk is mijn uitgangspunt, afgestemd op jou als persoon en op jouw vraag. Ik maak gebruik van verschillende methodieken. De keuze hangt af van jou als persoon. Mijn methodieken zijn afgeleid van de NLP, uitgebreide kennis van persoonlijkheidstesten en diverse loopbaan coaching opleidingen, maar ook bijna afgestudeerd als arbeidspsycholoog.

We voeren goede gesprekken met diepgang en scherpte. To the point!

We kunnen een afwisseling maken van werken bij mij op kantoor, online en wandelsessies. De keuze is aan jou! Wees welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik help je graag verder met jouw vragen.

Neem contact met me op via 
loopbaancoach@ziggo.nl
of 06- 16 71 04 41
www.inprogression.nl