Gratis loopbaan ontwikkeladvies

Gratis loopbaan ontwikkeladvies

Geef richting aan je toekomst en vergroot je werkplezier!

De arbeidsmarkt verandert in hoog tempo. Er komen nieuwe banen bij en andere verdwijnen juist. Om goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt is het belangrijk dat mensen zich blijven ontwikkelen. Zo kunnen bijvoorbeeld mensen in zware beroepen makkelijker van baan wisselen en op een fitte, gezonde manier de AOW-leeftijd bereiken.

Het Ontwikkeladvies is een regeling die door de overheid gesubsidieerd wordt. Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf begin augustus kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Naar verwachting zullen zo’n 20.000 mensen hiervan gebruik kunnen maken. (bron: Kamerbrief Hoofdlijnen NL Leert Door)

Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid: “Het is belangrijk dat mensen regelmatig nadenken over de toekomst van hun werk. En dat ze daarmee aan de slag gaan. Dat moet vanzelfsprekend worden. Dat is niet alleen nodig voor de arbeidsmarkt – het is ook heel leuk om nieuwe dingen te leren en nieuwe dingen te doen.”

Het is eigenlijk een soort APK van je loopbaan!

Om tot een loopbaan ontwikkeladvies te komen kijken we samen hoe jouw situatie eruit ziet. We kijken naar waar je goed in bent en waar je kansen op werk liggen. Je krijgt steun bij het zetten van de volgende stap in je werk, zoals bijvoorbeeld hulp bij het schrijven van een goed cv. Je kan dit traject ook gebruiken om te onderzoeken wat je nodig hebt om jouw huidige baan de komende jaren nog leuk en uitdagend te houden. Het hoeft dus niet zo te zijn dat je van baan wilt veranderen!

Er kunnen verschillende onderwerpen aan bod komen. Denk bijvoorbeeld aan:

● Arbeidsmarktpositie en arbeidskansen
● Sollicitatievaardigheden
● Carrièreswitch
● Omscholingsadvies
● Toekomstbestendigheid
● Plan B voor eventueel baanverlies

Dit zijn maar een paar voorbeelden. Uiteraard stemmen we dit af op jouw behoefte!

Ik heb eerder met succes het 45+ ontwikkeladvies ingezet, de voorganger van het huidige ontwikkeladvies als onderdeel van NL leert door. Hiermee heb ik ervaring met het beheren van het subsidiedossier en het aanvragen van de subsidie. Ik neem dit volledig uit handen, jij hebt dus geen zorgen!

Het traject bestaat uit een (telefonisch) kennismakingsgesprek, een arbeidsmarktscan en een drietal persoonlijke gesprekken.

Wat moet je doen?

Wil jij in een veilige omgeving en zonder verplichtingen, met een professionele loopbaanadviseur, over dit soort vragen nadenken en een plan voor de toekomst te maken?

Vanwege de beperkte subsidie die beschikbaar is gesteld, is het belangrijk om er op tijd bij te zijn! Meld je dus nu aan als geïnteresseerde!
Stuur een berichtje naar info@daniellebax.nl met als onderwerp ‘Ontwikkeladvies’ en ik neem contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

https://daniellebax.nl

DIT BLOG IS GESCHREVEN DOOR DANIELLE

Als vrouw hebben we vaak het idee dat het egoïstisch is om voor onszelf te kiezen en te zorgen. Ik geloof echter dat jij de touwtjes in eigen hand mag nemen!
Wat voor jou de beste manier is om je loopbaan nieuwe energie in te blazen kan heel verrassend zijn.
Ik help je graag bij het zoeken naar waar jij écht gelukkig van wordt en samen onderzoeken we de mogelijkheden die perfect bij jou passen. Het bewezen 9 stappenplan 'Naar werk dat écht bij je past' van the Happy at Work Agency zal hier ondersteunend aan zijn.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Mail me op info@daniellebax.nl of bel me op 06 48 76 34 83

ONZE TRAJECTEN

Je kunt ervoor kiezen ons 9 stappenplan zelfstandig te doorlopen in het Online Loopbaantraject of met iintensieve persoonlijke coaching door een van de loopbaancoaches. Wil je samen met een van de loopbaancoaches jouw Personal Brand Statement en/of CV en LinkedIn profiel schrijven? Kies dan voor de Personal Branding sessie.
Hoe kunnen we jou helpen?

Meer blogs

Gratis loopbaan ontwikkeladvies

Wil je ontdekken wat nodig is om de komende jaren met plezier naar je werk te blijven gaan? Wil je weten welk werk goed bij jou past en welke stappen je kunt zetten om dit te bereiken? Of wil je meer balans tussen werk en privé? Voor al deze vragen kan je gebruik maken van het gratis ontwikkeladvies.

Moeder zijn en/of carrière vrouw?

Ik ben blij dat ik morgen weer kan gaan werken. Even iets anders dan luiers en het huishouden!’ Vriendinnen, collega’s, zussen, ik hoor het vaker om me heen… En ik heb het zelf ook wel eens gezegd!
Moet je je schamen als je dit gevoel herkent? Of kan je moederschap en carrière combineren?

Leef je leven; Neem de touwtjes in handen!

Heb jij wel eens bedacht hoe je wilt terugkijken op je leven wanneer je 80 jaar bent? Terugkijkend op een situatie, je leven in dit geval, kom je vaak tot hele andere inzichten.

Hoe jouw vakantie je iets vertelt over meer werkgeluk creëren

Wanneer je meer werkgeluk wil creëren en je hebt geen idee hoe je dat kan doen, lees dan dit korte blog met tips hoe jouw laatst genoten vakantie hier belangrijke handvatten in geeft.

Blij aan het werk na je vakantie

Ik lag met mijn ogen dicht te genieten in de zon. Er was geen wolkje aan de lucht, een zacht briesje maakte het aangenaam en de stilte werd alleen verbroken door af en toe een zeemeeuw. Heerlijk genieten van de zomer aan zee.