OVER DANIELLE

 

Ervaar je dat je huidige werk je energie kost in plaats van geeft? Is je balans met je privéleven zoek? Loop je vast in je werk en weet je niet wat je écht wilt? 

Of wil je jezelf verder ontwikkelen in je carrière? Heb je méér in je mars en komt het er op de een of andere manier nog niet uit? Er bestaan misschien wel verschillende wegen die je kunt inslaan. Een ding is zeker: je wil niet de verkeerde keuze maken!

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jij je wilt (her)oriënteren op je loopbaan. Je groeit en ontwikkelt op persoonlijk vlak én in je werk, waardoor stappen zetten in je carrière heel logisch is. Je wilt passie voelen in je werk! 

Werken is al lang niet meer alleen maar een manier om geld te verdienen. Het is veel meer dan dat! Ik zou je graag begeleiden naar een baan die écht bij je past. 

Hoi, ik ben Daniëlle, eigenaar van Daniëlle Bax Coaching. 

Ik ben een luisterend oor, zonder oordeel en altijd op zoek naar mogelijkheden. De touwtjes in eigen handen nemen is iets waar ik heilig in geloof. Want alleen jij kan bepalen wat het beste is voor jou, toch?

Mijn manier van coachen is aanmoedigend, praktisch en resultaatgericht. Mijn optimisme werkt aanstekelijk en inspirerend. Ik krijg telkens weer een stoot energie wanneer ik bij klanten de kwartjes zie vallen. Daar gaat míjn hart sneller van kloppen. 

De eerste stap bij het vinden van een nieuwe baan ligt niet in het zoeken naar passende vacatures. Tijdens het persoonlijke coachtraject werken we volgens The Happy at Work methodiek: “In 9 stappen naar werk dat bij je past”.

We gaan aan de slag met het vergroten van je zelfbewustzijn, zodat je meer inzicht en begrip krijgt in je eigenschappen, talenten en drijfveren. 

Het resultaat is werk vinden waar je écht happy van wordt. 

Kiezen om in beweging te komen en de touwtjes van jouw loopbaan in eigen handen te nemen is spannend en een grote stap. Belangrijk is dat je een goed gevoel hebt bij mij en erop vertrouwt dat ik je verder kan helpen. 

Je bent van harte welkom voor een gratis kennismakingssessie. We kunnen elkaar leren kennen en ik leg je uit hoe we kunnen samenwerken.

Neem contact met me op via info@daniellebax.nl
of bel me op 06 48 76 34 83
Meer informatie vind je op www.daniellebax.nl/loopbaan-coaching