ONLINE LOOPBAANTRAJECT

Zelf online aan de slag, op je eigen moment en plek
om jouw volgende loopbaanstap te zetten

Je hebt vast al eens nagedacht over wat jouw alternatieven zouden zijn qua werk. Je hebt misschien met vrienden gepraat over waar je goed in bent. Zij hebben je waarschijnlijk ideeën aangedragen. Als je op internet zoekt of in je netwerk rondvraagt, zie je meerdere functies en mogelijkheden waarvan je denkt dat het wellicht zou kunnen passen.

Maar…
Ondanks alle informatie die je hebt verzameld lijkt het alleen maar een grotere chaos in je hoofd te zijn geworden.
Wat ga je nu concreet dóen met deze informatie zodat je effectief een stap vooruit zet en je werk verandert?

De grote hoeveelheid informatie lijkt je alleen maar verder te verwarren.
Wij zien dat veel mensen daardoor in hetzelfde cirkeltje blijven draaien en zich nog steeds afvragen hoe ze nu echt een stap kunnen zetten.

De belangrijkste reden waarom het veel professionals niet lukt om hun talenten, wensen en volgende loopbaanstap helder te krijgen en hiermee concreet stappen te zetten, is dat ze zich verliezen in de vele vragen en mogelijkheden.

Wat je nodig hebt een een gestructureerde aanpak die je helpt alle inzichten te ontrafelen.
Doelgericht, waarbij je juist stap voor stap meer focus aanbrengt en het overzicht en de helderheid krijgt om effectief in actie te komen.

In het online loopbaantraject ga je zelfstandig met behulp van het 9 stappenplan op zoek naar je talenten en ambities. Je maakt concreet welk werk bij je past en wat jij het liefst wilt doen. Stap voor stap maak je keuzes en doe je inzichten op die leiden tot een helder beeld van jouw concrete mogelijkheden op de arbeidsmarkt op dit moment. Daarmee kun je vervolgens een realistische en haalbare passende volgende loopbaanstap bepalen.

Je leert een effectieve manier om vacatures en kansen voor werk te vinden die je nu waarschijnlijk nog niet ziet. Je leert een krachtig CV en LinkedIn profiel te schrijven waarmee je de organisaties waar je graag wilt werken overtuigt van jouw toegevoegde waarde en je kansen om het werk te doen wat je echt graag wilt vergroot.

Zo kun je met focus en vertrouwen jouw volgende loopbaanstap zetten en het plezier in je werk terug vinden.

Het online loopbaantraject heeft me een aantal belangrijke inzichten opgeleverd. Ik besef veel meer dat het proces van werk vinden een tweerichting-verkeer is en dat ik ook iets van de potentiële werkgever vraag en wil. Voordat ik dit traject startte, was ik veel meer bezig met mezelf zo goed mogelijk neerzetten. De enthousiasmerende video’s en opdrachten in dit traject hebben me geholpen om kritischer te zijn en meer vragen te stellen. Ook weet ik nu hoe ik mezelf goed kan presenteren in een open sollicitatie. Het geeft energie om zo de arbeidsmarkt in te stappen en ook zelfvertrouwen.

Marieke van der Vliet

Programme manager

Wat krijg je?

1 jaar toegang tot The Happy at Work Academy, de online leeromgeving van The Happy at Work Agency.

Verhelderende videolessen waarin de 9 stappen en de opdrachten uitgebreid worden toegelicht.

Het digitale werkboek met opdrachten waarmee je gestructureerd jouw talenten en ideale werk ontdekt en je volgende stap kunt zetten.

Kant-en-klare CV templates en meer tools die je helpen om nieuw werk te vinden, zoals dat past bij de nieuwe arbeidsmarkt.

Wat levert het online loopbaantraject je op?

  Wanneer je alle lessen en stappen doorloopt heb je:
 • een duidelijk beeld van je talenten
 • helder wat je wilt in je werk
 • jouw realistische mogelijkheden voor dit moment op de arbeidsmarkt in kaart gebracht
 • een concrete volgende stap bepaald en onderzocht hoe je die met succes kunt zetten
 • een persoonlijke elevator pitch uitgewerkt waarmee je overtuigt en waarin je 100% jezelf bent: nooit meer met knikkende knieën of hakkelende zinnen op een netwerkevent of in een sollicitatiegesprek!
 • je zelfvertrouwen vergroot zodat je uistraalt dat je klaar bent voor je volgende stap
 • een super krachtig LinkedIn profiel dat helemaal up-to-date is en jouw waarde laat zien
 • geleerd hoe je LinkedIn optimaal voor je laat werken, hoe je je netwerk vergroot en gevonden wordt door organisaties waar jij wilt werken
 • je perfect voorbereid op sollicitatie- en netwerkgesprekken waarin anderen kunnen zien wat je voor hen kunt betekenen en je vertrouwen wekt en een top indruk achterlaat

Jouw investering voor deelname aan het online loopbaantraject bedraagt € 1495,-.

MELD JE AAN EN BEGIN BINNEN 5 MINUTEN!

Je kunt veilig via Ideal betalen en krijgt direct je inloggegevens voor de online leeromgeving.

Of past dit beter?

Wil je graag aan de slag met intensieve, persoonlijke begeleiding? Met aanvullende en specifiek op jouw vragen gerichte opdrachten? In 6 verdiepende coachgesprekken van 2 uur, brengen je samen met jouw coach je talenten en mogelijkheden in kaart. Je coacht denkt bij iedere stap met je mee, zodat je gericht in actie kunt komen om het werk te gaan doen waar je blij van wordt.
Heb je al helder welke volgende stap jij wilt zetten? En wil je jouw toegevoegde waarde overtuigend verwoorden op je CV, op LinkedIn en in een goede elevator pitch? Kijk dan naar onze Personal Branding CV sessie.

© Copyright 2017 – The Happy at Work Agency B.V. – Marloes Halmans