Zo maak je van je passie je werk!

Ik spreek tijdens een coachsessie iemand die op het punt is gekomen om met al haar talent en prachtige ideeën een carrièreswitch te maken. Ze spreekt vol passie over wat ze de wereld te bieden heeft. En dan ineens de rem erop, beperkende gedachten, spanning, onzekerheid en angst. Hoe nu verder? Lees dit blog!

Lees meer

Stress-les(s): 2 oefeningen om je stress te reduceren

Stress heeft een belangrijke functie. Eis je gedurende een bepaalde periode heel veel van jezelf en bouw je die spanning niet af, dan blijf stress te lang in je lijf aanwezig. Wat kun je doen als je een gevoel van stress ervaart? Hoe reduceer je dit? Twee praktische oefeningen (ook voor op je werk), doe er je voordeel mee!

Lees meer

Nee, geef nou toch eens gas!

Herken je dat? Dat je in een situatie zit waarin alles mis lijkt te gaan en in het honderd loopt en je daar geen controle over hebt? In dit blog deel ik een belangrijk inzicht dat je kan helpen!

Lees meer

What job would make you rich?

The Happy at Work Agency inspireert jou om regelmatig even stil te staan en jouw werk weer eens onder de loep te nemen. In dit blog krijg je een paar schijnbaar eenvoudige vragen waarmee we je prikkelen om de balans op te maken en te onderzoeken wat jij nodig hebt om ‘Happy at Work’ te zijn en te blijven.

Lees meer

Maak werk van je talent; van werkzoeker naar werkmaker!

Ben je op zoek naar een nieuwe baan die je zin, energie en plezier geeft? Realiseer je dan goed dat de arbeidsmarkt drastisch is veranderd en dat oude zekerheden, zoals vaste contracten, heldere functiebeschrijvingen en banen voor het leven, niet meer bestaan. Werkgevers staan helaas niet meer voor je in de rij. Gelukkig is er nog steeds werk, maar hoe verovert je dit nu?

Lees meer

Meer tips voor een zelfverzekerd gesprek!

Yes! Je bent eindelijk uitgenodigd voor hét sollicitatiegesprek. Van alles raast er door je heen: blijdschap, enthousiasme razend snel gevolgd door paniek en zelfs angst. Want je wilt die baan zo graag maar hoe kom je dat gesprek door? Hier lees je handige tips, zodat jij zeker een goede indruk maakt!

Lees meer