Ga je voor de veilige weg of ga je voor je droom?

Ga je voor de veilige weg of ga je voor je droom?

 

Een belangrijk deel van je leven besteed je aan werk.

 

Wat als je pas aan het eind van je leven beseft, dat je echt iets anders had willen doen met de tijd die je hier hebt?

 

Reflectiemomentje:

 

Hoe staat jij er qua werk op dit moment voor?

 

Waaraan besteed je jouw tijd en energie?

 

Wat voor werk doe je en hoe voel je je hierbij?

 

 

Er is iets wat jou drijft om het werk te doen wat je nu doet. Wat is dat?

 

En er is iets in mij dat mij drijft om dit bericht te schrijven.

Het is een gevoel dat ik hiermee misschien één persoon een ‘wake-up-call’ bezorg. Iemand die door al deze letters zo achter elkaar, ergens in zichzelf een gebied betreedt, waar onaangeboorde inspiratie ligt. Waar wensen en dromen op gebied van werk liggen te wachten om gezien en gehoord te worden. Daar waar ook jouw persoonlijke ‘1-stappenplan’ ligt. Want wat is die allereerste stap om die hele keten op gang te brengen, zodat jij jouw talent volledig kunt inzetten?

 

Wat is jouw gift aan de wereld?

 

Mijn grootste wens is dat je regelmatig nadenkt over je huidige werk, over wat je doet en hoe dat voor jou voelt.

Dus dat je helderheid hebt over wie jij bent, welke talenten je hebt en wat je daarmee doet en wilt gaan doen.

 

Hoe vaak ervaar jij in je huidige werk flow-momenten? Van die momenten waarop je de tijd vergeet, waarop de dingen moeiteloos gaan? Wanneer merk je dat je lekker in je energie zit en die glimlach maar niet van je gezicht verdwijnt?

 

Ik heb de overtuiging dat er werk is voor jou, waarin jij je beste zelf kunt zijn. Waarin je zeer regelmatig flowmomenten ervaart en gewaardeerd wordt om wie je bent en wat je doet.

 

Ga je voor de veiligheid of ga je voor je droom?

All is well, als je deze keuze maar bewust maakt!

 

Heeft dit blog je geprikkeld en wil je eens vrijblijvend sparren met een van ons over jouw talenten in combinatie met jouw loopbaan? Je bent altijd welkom voor een kosteloos kennismakingsgesprek. Je vindt ons hier.

 

Als je vragen hebt of meer (over ons) wilt weten, kijk dan op https://www.thehappyatworkagency.nl/

 

Vraag via onze website de gratis video’s, e-books en tools aan voor meer plezier in je werk!

 

Happy groet,
Ingrid

 

 

 

 

 

 

DIT BLOG IS GESCHREVEN DOOR INGRID

Met enthousiasme en nieuwsgierigheid werken aan de beste versie van jezelf: dat is waar ik met jou mee aan de slag ga. To-the-point, energiek, confronterend op de juiste momenten en humor is wat je van mij mag verwachten. Ben je klaar om in beweging te komen voor wat voor jou echt belangrijk is, dan help ik je graag!

Mail me op ingrid@thehappyatworkagency.nl of bel me op 06 – 12 85 69 39

ONZE TRAJECTEN

Onze trajecten brengen je in 9 stappen naar werk dat bij je past. Je kunt ervoor kiezen ons 9 stappenplan zelfstandig te doorlopen, met online begeleiding of intensieve persoonlijke coaching.
Welke vorm past bij jou?

Laat van je horen!

Laat een reactie achter

Meer blogs

Hoe jij in 7 stappen sneller promotie maakt

Wil jij vooruit komen in de organisatie waarin je werkt? Je hoeft niet van baan te wisselen om hogerop te raken, je doet dat sneller in jouw huidige organisatie. Wil je weten hoe? Lees dit blog en volg deze 7 stappen en ga voor de promotie die jij verdient.

4 checkpunten voor een sterk Personal Brand

Hoe sterk is jouw Personal Brand? Vink jij deze vier checkpunten af? In dit blog vind je 4 eenvoudig toepasbare tips zodat jij makkelijk zichtbaar wordt om wie je echt bent.

Welk beeld krijgt een recruiter van jou door je social media posts?

Wat je eenmaal op internet hebt gezet, blijft altijd zichtbaar. Hoe zorg je nu dat social media voor je werkt en niet tegen je werkt? In dit blog ontvang je 7 tips wat je kunt doen om te zorgen dat jouw social media profielen juist vóór jou werken.

Welk beeld krijgt een recruiter van jou door je social media profielen?

Veel recruiters bekijken jouw social media profielen en gedrag voordat ze jou uitnodigen voor een sollicitatie gesprek. Wat laat jij online zien? In dit blog lees je hier meer over én lees je hoe jij social media kunt inzetten voor jou.

Wat zou jij proberen te bereiken, als je wist dat je niet kon falen?

Een nieuw jaar ligt als een onbeschreven boek op je te wachten. In dit blog beschrijf ik twee belangrijke hulpmiddelen die jou helpen om niet alleen jouw eigen boek te beschrijven maar om er een bestseller van te maken.