Ga je voor de veilige weg of ga je voor je droom?

Ga je voor de veilige weg of ga je voor je droom?

 

Een belangrijk deel van je leven besteed je aan werk.

 

Wat als je pas aan het eind van je leven beseft, dat je echt iets anders had willen doen met de tijd die je hier hebt?

 

Reflectiemomentje:

 

Hoe staat jij er qua werk op dit moment voor?

 

Waaraan besteed je jouw tijd en energie?

 

Wat voor werk doe je en hoe voel je je hierbij?

 

 

Er is iets wat jou drijft om het werk te doen wat je nu doet. Wat is dat?

 

En er is iets in mij dat mij drijft om dit bericht te schrijven.

Het is een gevoel dat ik hiermee misschien één persoon een ‘wake-up-call’ bezorg. Iemand die door al deze letters zo achter elkaar, ergens in zichzelf een gebied betreedt, waar onaangeboorde inspiratie ligt. Waar wensen en dromen op gebied van werk liggen te wachten om gezien en gehoord te worden. Daar waar ook jouw persoonlijke ‘1-stappenplan’ ligt. Want wat is die allereerste stap om die hele keten op gang te brengen, zodat jij jouw talent volledig kunt inzetten?

 

Wat is jouw gift aan de wereld?

 

Mijn grootste wens is dat je regelmatig nadenkt over je huidige werk, over wat je doet en hoe dat voor jou voelt.

Dus dat je helderheid hebt over wie jij bent, welke talenten je hebt en wat je daarmee doet en wilt gaan doen.

 

Hoe vaak ervaar jij in je huidige werk flow-momenten? Van die momenten waarop je de tijd vergeet, waarop de dingen moeiteloos gaan? Wanneer merk je dat je lekker in je energie zit en die glimlach maar niet van je gezicht verdwijnt?

 

Ik heb de overtuiging dat er werk is voor jou, waarin jij je beste zelf kunt zijn. Waarin je zeer regelmatig flowmomenten ervaart en gewaardeerd wordt om wie je bent en wat je doet.

 

Ga je voor de veiligheid of ga je voor je droom?

All is well, als je deze keuze maar bewust maakt!

 

Heeft dit blog je geprikkeld en wil je eens vrijblijvend sparren met een van ons over jouw talenten in combinatie met jouw loopbaan? Je bent altijd welkom voor een kosteloos kennismakingsgesprek. Je vindt ons hier.

 

Als je vragen hebt of meer (over ons) wilt weten, kijk dan op https://www.thehappyatworkagency.nl/

 

Vraag via onze website de gratis video’s, e-books en tools aan voor meer plezier in je werk!

 

Happy groet,
Ingrid

 

 

 

 

 

 

DIT BLOG IS GESCHREVEN DOOR INGRID

Ben jij gretig om op zoek te gaan naar die baan die écht bij jou past? Gretig zijn betekent voor mij ‘iets heel graag willen en daarvoor gaan’. Investeren in jezelf en in jouw toekomst is een enorm cadeau voor jezelf en voor alle mensen om jou heen. Maak een afspraak met me als je er aan toe om echt in beweging te komen richting datgene wat zo belangrijk voor je is. Ik sta garant voor 'to-the-point’, energie, humor, confrontatie, nieuwsgierigheid en actie!

Mail me op ingrid@gretig.nl of bel me op 06 – 12 85 69 39

ONZE TRAJECTEN

Je kunt ervoor kiezen ons 9 stappenplan zelfstandig te doorlopen in het Online Loopbaantraject of met iintensieve persoonlijke coaching door een van de loopbaancoaches. Wil je samen met een van de loopbaancoaches jouw Personal Brand Statement en/of CV en LinkedIn profiel schrijven? Kies dan voor de Personal Branding sessie.
Hoe kunnen we jou helpen?

Meer blogs

Moeder zijn en/of carrière vrouw?

Ik ben blij dat ik morgen weer kan gaan werken. Even iets anders dan luiers en het huishouden!’ Vriendinnen, collega’s, zussen, ik hoor het vaker om me heen… En ik heb het zelf ook wel eens gezegd!
Moet je je schamen als je dit gevoel herkent? Of kan je moederschap en carrière combineren?

Leef je leven; Neem de touwtjes in handen!

Heb jij wel eens bedacht hoe je wilt terugkijken op je leven wanneer je 80 jaar bent? Terugkijkend op een situatie, je leven in dit geval, kom je vaak tot hele andere inzichten.

Hoe jouw vakantie je iets vertelt over meer werkgeluk creëren

Wanneer je meer werkgeluk wil creëren en je hebt geen idee hoe je dat kan doen, lees dan dit korte blog met tips hoe jouw laatst genoten vakantie hier belangrijke handvatten in geeft.

Blij aan het werk na je vakantie

Ik lag met mijn ogen dicht te genieten in de zon. Er was geen wolkje aan de lucht, een zacht briesje maakte het aangenaam en de stilte werd alleen verbroken door af en toe een zeemeeuw. Heerlijk genieten van de zomer aan zee.

3 Stappen naar meer werkgeluk

Twijfel jij over een nieuwe baan in dezelfde functie als die je had? Wil je een baan waar je met plezier naar toe gaat en waar je voldoening uithaalt? Heb jij geen idee welke mogelijkheden je hebt? Lees dan verder!