OVER INGRID

Over samenwerken met Ingrid

Mijn loopbaantraject bij Ingrid heb ik als zeer constructief, horizon verbredend en leerzaam ervaren. De open, directe, gedetailleerde, energieke en snelle (actie) communicatie van Ingrid spreekt mij enorm aan. Ik heb het echt als een groot cadeau aan en voor mezelf ervaren! Voor mij zijn er puntjes op de ‘i’ gezet, heb ik met andere ogen naar mijn kwaliteiten & vaardigheden gekeken zodat ik eindelijk de definitieve stap naar het ondernemerschap heb gemaakt. Ik zou het zeker bij anderen aanraden en dat heb ik inmiddels ook gedaan!
Esther

Onderneemster

Ik ben Ingrid Bijlmakers, eigenaar van Gretig Coaching.

Gretig betekent voor mij ‘iets heel graag willen en daarvoor gaan’. In actie komen richting datgene wat jij zo graag wilt. In dit geval ben jij gretig op zoek naar die baan die echt bij jou past!

In 2009 vroeg ik mezelf af wat het leven nog meer voor me in petto zou hebben. Ik voelde me goed, had een fijne relatie, een leuke baan en prima contact met de mensen om me heen. Ik werd nieuwsgierig, want er viel toch vast en zeker nog veel meer te ontdekken? Ik besloot om aandacht te besteden aan wat mijn missie zou kunnen zijn op deze wereld.

Ik begon in 2010 met een persoonlijk coachtraject en schreef mijn mission statement. Daarna volgde ik verschillende opleidingen op het gebied van NLP (neuro linguïstisch programmeren) en persoonlijke effectiviteit. Ik ontdekte de krachtige energie die vrijkomt als je trainingen doet op het gebied van persoonlijke groei. Daarvoor had ik steeds cursussen gevolgd in dienst van mijn werk als paramedicus, die vooral gericht waren op het leren en verbeteren van vaardigheden.

Nu nam ik de tijd om dichter bij mezelf te komen. Een interessant proces. Wie ben ik? Wat vind ik belangrijk en waarom? Wat doe ik? Wat wil ik anders? Hoe pak ik dat aan? De bewustwording en inzichten in mijn eigen denken en handelen hebben mijn leven veranderd. Het is een verademing als je jezelf echt leert kennen, snapt waarom je doet wat je doet en bewuster keuzes maakt.

Met de start van mijn eigen bedrijf heb ik concreet vorm gegeven aan mijn missie. Ik kan hierin mijn visie, talenten en ambitie kwijt. Gun het jezelf om te investeren in het zoeken naar werk dat echt bij jou past! Een investering in jou en in jouw toekomst en een enorm cadeau voor jezelf (èn voor de mensen om jou heen).

Maak een afspraak met me als je er aan toe om echt in beweging te komen richting datgene dat zo belangrijk voor je is. Ik sta garant voor ‘to-the-point’, energie, humor, confrontatie, nieuwsgierigheid en actie!

Mail me op ingrid@gretig.nl
of bel me op 06 – 12 85 69 39
Meer informatie vind je op https://gretig.nl/loopbaancoaching/