OVER STEFAN

 

Ken je dat? Eigenlijk weet je wel dat het de hoogste tijd is om te veranderen. Om het anders te gaan doen dan je tot nu toe deed. Om echt in je potentie te gaan staan. Weer te worden wie jij bent. En toch is er nog iets wat je tegenhoudt.

Als voormalig expert “vastzitten” bedacht ik me dat als ik nou aan het eind van mijn leven zou zijn, en ik terug zou kijken, wat wil ik dan bereikt hebben? Met hangen en wurgen naar m’n hopelijke pensioen of dat “werk” voor mezelf creëren dat maakt dat ik niet meer met pensioen wil omdat ik er zo op mijn plek in ben?

Als NLP en Systemisch coach begeleid ik je graag in jouw vraagstukken over je werk en loopbaan. 

Werk vinden dat bij jou past is een vraagstuk dat begint bij: Wie ben jij? Hoe zie jij jezelf? Ziet een ander jou ook zo? 

Je hebt ongetwijfeld veel talenten en kwaliteiten waar je trots op bent of die je graag nog veel meer in wilt zetten in je werk. Maar wellicht zit je op dit moment op een plek waarin dat nog niet kan. Misschien heb je ook wel zo’n kritisch stemmetje dat zegt: Jij? Echt? Nee toch? Of van die overtuigingen als: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Wie voor een dubbeltje geboren is…  Deze stemmetjes en overtuigingen kunnen je in de weg zitten bij het zetten van stappen in je loopbaan en het kiezen voor wat belangrijk is voor jou.

Ik geloof dat je alles al in je hebt om te doen wat je werkelijk wilt doen. Ik help je graag bij het ontdekken van jouw ideale werk en het vinden of creëren van een baan waarin je jezelf bent en op je plek bent.

In de coaching mag alles er zijn wat er is. We werken uit wat er op dat moment de meeste aandacht nodig heeft. Alles is er op gericht dat jij het maximale uit jezelf haalt en dat je werk vindt dat bij jou past. 

Ik ben Stefan Kuperus en wil je me ontmoeten om te kijken hoe ik je kan helpen?

Bel me op: 06 22 497 192
Of mail: mail@stefankuperus.nl