OVER BRENDA

Ben je in een vervelende situatie beland met je werkgever? En weet je niet goed hoe je hiermee om moet gaan en wat wijs is om te doen? Of wil je onderzoeken hoe je in goed onderling overleg afscheid kunt nemen, bijvoorbeeld door een vaststellingsovereenkomst waarbij je jouw recht op WW behoudt? 4Dan kun je bij mij terecht voor ondersteuning en advies in dat proces.

Ik ben Brenda van der Knaap, eigenaar van HR Centraal en HR adviseur voor The Happy at Work Agency. Voor mij staat de mens, en dus de werknemer, altijd centraal!

Uiteindelijk draait een organisatie of afdeling pas goed als de medewerkers goed in hun vel zitten, als ze het gevoel hebben gewaardeerd te worden en als ze zelf enthousiast en trots zijn op het bedrijf waar ze werken. Dat bereik je voornamelijk met een open cultuur, met veel interactie en communicatie en met wederzijds respect. Daar ben ik van overtuigd!

Als geen ander weet ik dat het helaas niet overal zo werkt binnen organisaties. Maar als mens en als medewerker heb je hier soms meer invloed op dan je zelf beseft!

Daarom help ik je graag als HR expert binnen het team van The Happy at Work Agency met al je vragen over jouw positie, rechten en plichten als werknemer. Bekijk ook het uitgebreide webinar dat ik eerder gaf over hoe je met een vaststellingsovereenkomst afscheid kunt nemen op je werk. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Ik laat je graag zien wat jouw specifieke opties en mogelijkheden zijn in jouw situatie. Het webinar vind je in onze Happy at Work Academy, waar je hier gratis toegang toe kunt vragen.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen! Ik help je graag!

Mail me op brenda@thehappyatworkagency.nl of bel me op 06 – 52 03 53 93.