Ben je toe aan frisse inzichten,

inspiratie en energie voor je werk?

BEN JE TOE AAN FRISSE INZICHTEN, INSPIRATIE EN ENERGIE VOOR JE WERK?

RESERVEER JOUW KAARTJE

Wanneer neem je de tijd om stil te staan bij hoe het met je gaat?

Bij wat je wilt veranderen om met meer plezier te werken?

Wat een mooie volgende stap zou zijn?

Waar kun je heen om uit je vertrouwde context te stappen,
en vrij na te denken over welke keuzes je kunt maken en hoe je in actie komt?

Kom naar het Happy at Work festival!

Een kleinschalig loopbaanevent waar je je op je plek zult voelen.
Je vindt hier geen banenmarkt van traineeships bij multinationals en geen anonieme mensenmassa.

Op het Happy at Work Festival ontmoet je mensen die net als jij vol voor hun werk gaan, maar balans en werkplezier voorop stellen. En volg je inspirerende workshops over thema’s die jou nu bezighouden.

Gun jezelf een relaxte dag voor bezinning in je werk die voelt als een vakantiedag.

Een landelijke plek aan het water.

Gras kriebelt onder je blote voeten.

Heerlijk eten.

Fijne ontmoetingen en gesprekken.

En inspirerende workshops voor meer plezier in je werk.

PROGRAMMA

11.30

Ontvangst

12.00

Opening “Geluk in je werk”

Met inspirerende inzichten uit de positieve psychologie deelt Marloes, oprichter van The Happy at Work Agency, hoe je voor meer geluk in je werk kunt zorgen.

12.30 – 13.30

Picknick Lunch

Heerlijk puur en eerlijk eten en ruimte om anderen te ontmoeten.

13.30 – 14.30

Workshopronde 1

Kijk hieronder voor een overzicht van de workshops

14.30 – 15.00

Koffie / thee en heerlijke taarten

15.00 – 16.00

Workshopronde 2

Kijk hieronder voor een overzicht van de workshops

16.00 – 17.00

Nog een drankje, fijne gesprekken en netwerken

Jouw investering voor deze dag

€ 95

Workshops ronde 1

wandeling Work-life balance

Herken je dat? Je hebt eigenlijk best leuk werk en leidt een leuk leven. Maar in de waan en hectiek van de dag en allerlei verplichtingen merk je dat er meer balans mag komen. Je valt niet direct om, maar als je heel eerlijk bent zou het fijn zijn om je werk en privé wat meer in balans te hebben. Maar hoe doe je dat dan? In deze workshop laat ik je graag zelf ervaren hoe het is om in balans te komen door een eenvoudige maar inzichtgevende oefening in de natuur te doen. Je ontdekt wat je kan veranderen op weg naar meer balans. Welke eerste kleine stap ga jij zetten voor een betere Work-life-balance?

Sascha Fokker

WORKSHOP VAN DOEL NAAR ACTIE

Ja, je weet het wel. Je zou best nog een keer voor een andere functie willen gaan, of voor die andere baan. En je weet zelfs ook wel wanneer je dit ongeveer zou willen doen, misschien over een jaar of 5 ofzo? Of 10 jaar? En waar heb je eigenlijk invloed op? En ach, het is nog zo ver weg, over een tijdje denk je er nog wel een keer over na…. En nu je er over nadenkt: je huidige werk is eigenlijk helemaal niet zo verkeerd, op wat punten na dan… Je begrijpt: je hebt een zetje nodig om duidelijk te krijgen wat je wilt, en om actie te ondernemen! In deze workshop maak je keuzes en een plan én ga je met een actiepuntenlijst naar huis.

Marlie Franssen

Workshop je bent wat je denkt

De héle dag door praat je tegen jezelf. Deze altijd aanwezige gedachten kunnen aardig wat stress veroorzaken en kosten soms bergen energie. Emoties worden in hoge mate bepaald door de manier waarop je denkt en tegen jezelf praat. De toon die je aanslaat, je woordkeuze. Hoe communiceer jij met jezelf? Welke invloed heeft dit op hoe jij je voelt? Welke invloed heeft dit op je gedrag? Hoe geef jij jezelf effectieve boodschappen? In deze workshop krijg je inzichten, tips en trucs hoe je jouw gedachten kunt beïnvloeden.
Ingrid Bijlmakers

Workshops ronde 2

wANDELING:  Ontdek jouw talent

Ik geloof dat ieder mens unieke talenten heeft. Jij ook! De uitdaging is deze talenten te vinden en maximaal in te zetten! Want dan gaat je werk vanzelf en kun je helemaal jezelf zijn. Tijdens deze wandelworkshop nodig ik je uit om op een bijzondere wijze je natuurlijke talenten te ontdekken. Ook komen de volgende vragen aan bod: Welke talent wil je graag (meer) inzetten in je werk? Welke waarde heeft dit talent voor je werkgever/opdrachtgever? Als je dat kunt verwoorden kun je makkelijker een werkgever of opdrachtgever duidelijk maken wat je voor hen kunt betekenen en dus werk vinden waarin je tot je recht komt. Wandelen in de natuur is verfrissend en geeft letterlijk ruimte. Door te bewegen voel je je vrij om te denken en te voelen. Zo kom je sneller tot de kern waar het écht om gaat.

Richard de Rooij

Fake it till you make it:
Hoe je zelfverzekerd ieder gesprek in gaat

Of je nu een sollicitatiegesprek hebt of een belangrijke bespreking met een potentiële klant, het is belangrijk dat jij je goed voelt. Dat je zelfverzekerd overkomt en je lekker in je vel zit. Research heeft aangetoond dat mensen liever zakendoen met iemand die zelfverzekerd is. En je weet dat als je dat eerste gesprek maar hebt gehad, dat het dan allemaal goed komt. Maar dat eerste gesprek?! Daar ga ik je bij helpen! In deze workshop krijg je praktische tips om je goed te voelen en in ieder gesprek zelfverzekerd over te komen!
Yvonne Dam

Business plans suck, happy plans rock!

Als je een bedrijf start komt er veel op je af. Daarom wil je starten met een goed plan. Maar ondernemersplannen zijn, euh… saaaaaaaai. Marktonderzoek. Omzetprognoses. SWOT analyses. Helpen ze je echt verder? Vast. Maar je kunt je businessplan op een veel leukere manier maken! Want veel belangrijker voor je succes zijn de positieve flow en energie in je bedrijf! Daarom deel ik in deze workshop mijn Droombedrijf Stappenplan! Waarmee je het fundament voor jouw bedrijf vanuit je hart neerzet en jouw bedrijf tot een succes maakt, volgens jouw eigen definitie van succes. Naast de 8 stappen die we samen doorlopen is er ruimte om je vragen te stellen over ondernemen, of je nu al ondernemer bent of nog wilt gaan starten of overweegt om voor jezelf te beginnen.

Marloes Halmans

Deel dit event met je vrienden

[addtoany]

ENTHOUSIASte EERDERE DEELNEMERS

DE PLEK

We ontmoeten elkaar op een landelijke, heerlijke plek:
Het Kunsterf, een boerderij aan het water in Vinkeveen.

Het Kunsterf
Demmerik 47
3645 EB Vinkeveen

Route

Kunst Erf

The Happy at Work Festival
Kunst Erf
Demmerik 47
3645 EB Vinkeveen

Neem vanuit Utrecht of Amsterdam de afslag Hilversum/Vinkeveen[4] op de A2. Ga over de N201 naar Vinkeveen. Neem na 3,2 km afslag Vinkeveen. Onderaan de afslag linksaf de Herenweg op. Vervolgens alsmaar rechtdoor rijden tot over de ophaalbrug. Aan de andere kant begint de Demmerik. Kunsterf bevindt zich aan de linkerkant op nummer 47.

Vanuit Amsterdam: neem bus 126 vanaf station Bijlmer Arenaof station Holendrecht. Stap uit bij halte Winkelcentrum (de Kerklaan) in Vinkeveen en loop richting de Herenweg en vervolgens de Demmerik (10 minuten lopen).

Vanuit Utrecht: neem de trein vanaf Utrecht CS naar Breukelen. Neem hier bus 130. Stap uit bij halte Winkelcentrum (de Kerklaan) in Vinkeveen en loop richting de Herenweg en vervolgens de Demmerik (10 minuten lopen).

Deel dit event met je vrienden

[addtoany]

WIJ ZIJN THE HAPPY AT WORK AGENCY

 

Wij geloven oprecht dat je altijd zelf invloed hebt op je werkplezier.

Op dit festival willen we je, net als we in onze loopbaancoaching doen, een enorme dosis positiviteit, actie en energie voor jouw loopbaan geven!

We hopen je 21 mei te ontmoeten!

Happy groet,

Richard, Marlie, Marloes, Brenda, Sascha, Yvonne en Ingrid

MEDIAPARTNERS

(c) 2017 The Happy at Work Agency – onderdeel van HALMANS Loopbaanadvies – Marloes Halmans