OVER YVONNE

Na ruim 20 jaar als consultant en diverse andere rollen in tal van organisaties, en in 4 verschillende landen, gewerkt te hebben, heb ik mijn droom gevolgd en heb ik Amaze Yourself coaching opgericht. Dit omdat er een stemmetje in mijn oor maar bleef fluisteren.. je wilt wat anders. Ken je dat, zo’n echo in je hoofd, en weet jij ook zeker dat je wat anders wilt? Maar is je nog niet helemaal duidelijk wat, of hoe je daar kunt komen?

Ik ga graag met jou op zoek naar wat het werk is waar jij ten volle tot je recht komt en welke stappen je kunt nemen om daar te komen.

Voor mij zijn diversiteit & inclusiviteit belangrijk, omdat ik geloof dat iedereen mag zijn zoals hij is, zeker ook op zijn werkplek. Ik heb zelf jarenlang geprobeerd me anders voor te doen op werk, dan thuis. Het dragen van een masker verstikte me letterlijk met een burn-out tot gevolg. Dat heeft me ook veel mooie dingen gebracht, want het roer ging om, ik nam een andere afslag en bewandelde een ander pad. Denk jij er ook aan om radicaal ander werk te doen, of in een andere branche aan de slag te gaan, ik help je graag! En ook wanneer je klaar bent voor de volgende stap in jouw carrière, begeleid ik je graag.

Ik houd ervan om samen met jou, je sterke punten en talenten in kaart te brengen om van daaruit het werk te vinden dat jou echt happy maakt! Wat je van mij mag verwachten: positivisme, humor, aanpakken en actie, uitgaan van wat wel kan. Ik zal je waar nodig een spiegel voor houden en vertel je eerlijk waar het op staat.

Ik heb super veel zin om je te ontmoeten, dus bel me op 06- 25 43 08 84 of mail me op yvonne@amaze-yourself.com en dan bel ik jou. En neem alvast een kijkje op mijn website career coaching. Tot kijk!

In eerste instantie had ik mijn twijfels bij coaching via Skype: Ik ben zelf introvert en was bang dat de coaching oppervlakkig zou blijven doordat de fysieke afstand ook mentaal door zou werken bij mij. Al tijdens het eerste gesprek bleek dit gevoel totaal niet te kloppen. Yvonne stelde fijne vragen waardoor ik direct op mijn gemak was, en bleef ook steeds checken of ik niet afhaakte of overwhelmed werd. Ze keek naar mij persoonlijk en wat ik nodig had, en hielp me alle stappen doorlopen zodat ik stukje bij beetje mezelf ontrafelde en toe kon geven dat ik een ander pad moest kiezen. Op dat moment werd het lastig voor mij, omdat er nu echt een knoop doorgehakt moest worden. Alle signalen stonden op groen, en toch bleef ik hangen in twijfel. Ook tussen de sessies door was Yvonne er, en liet ze mij heel duidelijk zien dat ik die keuze mocht maken! Dat was zo’n gaaf gevoel: 100% kiezen voor mijn nieuwe pad!

Yvonne is oprecht geïnteresseerd en betrokken, ze onthoudt alle details en vormt daarmee een compleet plaatje. Ook heeft ze humor en zelfspot :-). En ik waardeerde haar enorme rugzak aan adviezen en ervaring waaruit ik mocht putten. Haar uitspraak over mijn “waslabel” heeft mij echt op een ander pad gezet. Ik voelde mij altijd “minder” dan een extravert persoon en deed veel om als extravert gezien te worden. Nu weet ik dat ik mijn eigen kwaliteiten heb als introvert, en dat daar juist mijn kracht ligt. Dit gaat mij enorm helpen in mijn traject van weer studeren en mijn eigen bedrijf opstarten.

Zonder twijfel zou ik iedereen die een coach zoekt, zowel op het gebied van jobcoaching als persoonlijke coaching, Yvonne aanbevelen.

Jocelyn Kramer

Ik heb het coachtraject met Yvonne gedaan om scherper te krijgen wat voor soort rol / werk bij me past. Maar wat het meeste verschil heeft gemaakt, is dat we samen meer constructieve inzichten hebben gevonden in mijn vorige werkervaring; een complexe, politieke situatie waarin ik totaal niet uit de verf kwam, en wat me uiteindelijk veel energie heeft gekost.

Yvonne heeft me enerzijds geholpen om aandacht te besteden aan wat wél goed is gegaan, wat een meer gebalanceerd beeld heeft gebracht, en anderzijds wat praktische modellen aangedragen waarmee ik wat kan, mocht ik ooit een soortgelijke situatie aantreffen.

Yvonne kan dat goed, omdat ze, naast liefde voor haar vak, analytisch is, aandachtig en open luistert en zelf een achtergrond heeft in corporate omgevingen. Ik kan Yvonne van harte aanbevelen om naast je eigen drijfveren en kwaliteiten ook samen werk situaties te analyseren en met meer compassie naar jezelf in dergelijke situaties te kijken.

Judith