OVER YVONNE

Na ruim 20 jaar als consultant en diverse andere rollen in tal van organisaties, en in 4 verschillende landen, gewerkt te hebben, heb ik mijn droom gevolgd en heb ik Amaze Yourself coaching opgericht. Dit omdat er een stemmetje in mijn oor maar bleef fluisteren.. je wilt wat anders. Ken je dat, zo’n echo in je hoofd, en weet jij ook zeker dat je wat anders wilt? Maar is je nog niet helemaal duidelijk wat, of hoe je daar kunt komen?

Ik ga graag met jou op zoek naar wat het werk is waar jij ten volle tot je recht komt en welke stappen je kunt nemen om daar te komen.

Voor mij zijn diversiteit & inclusiviteit belangrijk, omdat ik geloof dat iedereen mag zijn zoals hij is, zeker ook op zijn werkplek. Ik heb zelf jarenlang geprobeerd me anders voor te doen op werk, dan thuis. Het dragen van een masker verstikte me letterlijk met een burn-out tot gevolg. Dat heeft me ook veel mooie dingen gebracht, want het roer ging om, ik nam een andere afslag en bewandelde een ander pad. Denk jij er ook aan om radicaal ander werk te doen, of in een andere branche aan de slag te gaan, ik help je graag! En ook wanneer je klaar bent voor de volgende stap in jouw carrière, begeleid ik je graag.

Ik houd ervan om samen met jou, je sterke punten en talenten in kaart te brengen om van daaruit het werk te vinden dat jou echt happy maakt! Wat je van mij mag verwachten: positivisme, humor, aanpakken en actie, uitgaan van wat wel kan. Ik zal je waar nodig een spiegel voor houden en vertel je eerlijk waar het op staat.

Ik woon in London en ben regelmatig in Nederland; ons contact zal dan ook zeker face-to-face zijn, al dan niet met behulp van bijvoorbeeld Skype. Ik heb super veel zin om je te ontmoeten, dus bel me op 0044 (0)7951036781 (what’s app bellen is gratis) of mail me op yvonne@thehappyatworkagency.nl en dan bel ik jou. Tot kijk!