OVER WILLEMIJN

 

Loop jij vast in je baan, door energieproblemen of burnout? Je werkomgeving en doen waar je blij van wordt is van grote invloed op hoe je je voelt. 

Burnout is veel in de media en er wordt regelmatig gesuggereerd dat dit een vorm van falen is, door het ontbreken van vaardigheden of een perfectionistische persoonlijkheid. Gezondheidsklachten maken je enorm onzeker en dan helpen dat soort berichten allemaal niet. Helemaal omdat het ook nog eens niet waar is. Je bent juist bevlogen, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en jij bent de laatste die opgeeft! Dat maakt jou een waardevolle werknemer! 

Ik ben Willemijn Maas en ik help je graag je talenten te (her)ontdekken en samen met je te kijken wat je echt voedt en waar je energie van krijgt zodat je weer met plezier en energie aan het werk kan! 

Na een loopbaan als arts en projectmanager in diverse werkomgevingen in de gezondheidszorg en publieke sector (ziekenhuizen, GGZ, verpleeghuis, research, not-for-profit, onderwijs) kwam ik in een ernstige burnout terecht. Ik had jaren keihard gewerkt, nachtdiensten gedraaid, allerlei extra taken opgepakt om het bedrijf waar ik werkte succesvol te maken…. eigenlijk veel meer dan ik wilde en wat mijn lichaam aan kon. Ik heb aan den lijve ervaren wat het is om fysiek echt helemaal niets meer te kunnen, en welke veranderingen nodig zijn om te herstellen en weer met plezier en energie aan het werk te kunnen gaan.

Ik heb geleerd dat hard werken geen garantie is voor succes (wel voor een burnout!) en dat moeiteloos en met plezier en voldoening werken wel degelijk een optie is!

Na een hersteltraject heb ik mijn hart gevolgd en heb ik me laten omscholen tot Integraal Vitaliteitscoach en Happy at Work Coach. Ik ben mijn eigen online coaching bedrijf gestart – Elemental Life – waarmee ik wereldwijd cursussen op het gebied van energie management aanbied en ambitieuze vrouwen begeleid die impact willen maken. 

Ik begeleid je ontzettend graag bij het vinden van een nieuwe balans na een burnout en bij het vinden van een nieuwe loopbaan en toekomst. Het is een intensief transformatieproces en de 9-stappen methodiek van de Happy at Work Agency biedt je hierbij een gedegen ondersteuning.

Ik help jou graag om te gaan ontdekken wat jij écht wil. Je mag nu voor jezelf kiezen en gaan doen wat jij echt leuk vindt. Samen gaan we kijken waar jouw talenten liggen, welke werkzaamheden jij echt graag doet en die je moeiteloos af gaan, en in welke omgeving jij je gesteund en gezien voelt, zodat je je energie efficiënt kan inzetten en impact kan maken in de wereld. 

 Want jij bent waardevol en de wereld heeft jouw talenten zo hard nodig!

 Ik coach online via Zoom (gratis video conference app) in het Nederlands of in het Engels. Ik kijk ernaar uit om je verder te helpen!

Mail me op willemijn@elementallife.net
of bel me op 06 11 31 38 56
Meer informatie vind je op www.elementallife.net