OVER STEPHAN

 

Jarenlang ging ik (bijna) elke dag fluitend en zingend naar mijn werk. Soms tot frustratie van het thuisfront omdat dit al tijdens het douchen om 6.00u begon!

Ik had een mooie baan, goed salaris, leaseauto en leuke collega’s. Echter op een bepaald moment, nu inmiddels 2 jaar geleden, merkte ik dat ik minder floot en zong in de ochtend. Ook thuis merkten ze dit en in tegenstelling tot wat ik eerder schreef waren ze daar toch niet zo blij mee. Ook in de avonden was ik namelijk minder vrolijk en er vaak niet bij met mijn gedachten.

Als oorzaak kwam ik dan met de reactie dat het erg druk was op het werk en dat er veel gebeurde in de Financiële wereld (ik werkte bij een Bank).

Maar toen ik een keer de tijd nam om hierover na te denken kwam ik tot de conclusie dat sinds ik bijna 20 jaar geleden begon bij deze werkgever het altíjd druk was geweest en er ook altíjd wel veel gebeurde in dit wereldje.

Was ik dan veranderd in de periode dat ik daar werkte? Lag het aan mij? Getrouwd, gescheiden, opnieuw getrouwd en daarmee “papa” geworden, een kindje van ons samen verloren. Genoeg zaken waardoor je als mens verandert.  Dus ja… ik moest toegeven dat ik veranderd was. Toen mijn vrouw kort daarna haar passie ging volgen als zelfstandig ondernemer kwam ik eigenlijk pas echt tot de conclusie wat er met mij aan de hand was.  

De passie die ik altijd voor mijn baan had gevoeld was er nog wel, maar mijn kwaliteiten/talenten kon ik steeds minder kwijt in mijn functie waardoor het steeds meer energie kostte en minder opleverde.

Voor mij is dit besef op een gegeven moment de aanleiding geweest om me weer te gaan richten op waar mijn passie en mijn talenten liggen: het begeleiden en coachen van mijn mensen. Ik fluit en zing weer elke dag. Maar gelukkig iets later dan voorheen zodat ook mijn vrouw en dochter er nu blij mee zijn.

Herken je je in mijn verhaal en ben je werkzaam in de zakenwereld maar krijg je daar niet meer de energie van zoals dat eerder was, neem dan contact met me op. Dan kunnen we samen gaan kijken waar het aan ligt en kijken wat voor jou een oplossing kan zijn om weer (bijna) elke dag fluitend of zingend naar je werk te gaan.

Bel me op 06 53 79 12 88
Of mail naar stephan@bureauchristophe.nl