OVER MONIQUE

 

Ik help je bij de vraag “Wat wil ik en hoe kan ik mijn persoonlijkheid/ identiteit hierbij inzetten?” Bij mij draait namelijk alles om persoonlijkheid!

Me-time, investeren in jezelf en persoonlijke ontwikkeling om zo te komen tot een toffe stap in je leven. Dat is waar ik jou graag mee help. Jouw opleiding, carrière, werk of baan is een belangrijk onderdeel daarvan en daarom help ik jou graag om die plek te vinden waar jij echt happy van wordt!

Denk jij soms: Is het dit nu? Wat als ik nou eens switch? Zit ik nog op mijn plek? Of weet je het niet zo goed? Maar wil je wel investeren in jezelf en die zoektocht? Dan help ik jou graag bij het vinden van dé baan of stap waar je gelukkig van wordt.

De volgende gebieden hebben mijn bijzondere interesse:

* Carrière switch
* Mama’s waarvoor het nú weer tijd is om te investeren in zichtzelf
* Mensen die met de vraag zitten: wil ik gaan ondernemen?
* Studenten die een opleiding moeten gaan kiezen óf die een opleiding hebben gekozen waar ze bij nader inzien niet heel blij van worden! 

Ik coach jou graag naar een baan of opleiding waar jij gelukkig en jezelf kunt zijn. Waar men blij is met je en waar jij blij bent met de mensen om je heen! De plek waar jij kunt stralen! 

Ik ben hierbij niet alleen je coach. Ik ben ook je buddy die met je meeloopt en helpt het beste uit jezelf te hadlen

Mail of bel me voor een gratis kennismakingsgesprek, en we gaan samen bekijken of ik iets kan betekenen: monique@bureauchristophe.nl 
of bel me op 06-21977055