OVER MAYKE

Op 20 jarige leeftijd heb ik zelf ervaren dat het veranderen van mijn gedachten en mijn overtuigingen mijn fysieke gesteldheid positief hebben beïnvloed. Dit heeft mij tot een completer mens gemaakt. Ik ben veel meer gaan leven vanuit mijn kracht. Dat wil zeggen dat ik mijn talenten heb aangeboord en ben gaan geloven in mijn kwaliteiten. Dat gun ik iedereen.

Na mijn studie, hbo-opleiding Humanresourcemanagement, ben ik op de Universiteit van Nijmegen Bedrijfswetenschappen gaan studeren. Vol enthousiasme ben ik begonnen aan diverse banen, waarin het begeleiden van mensen in hun zoektocht naar passievol werk, persoonlijke ontwikkeling en coaching centraal stond.
Inmiddels had ik het onmogelijke bereikt; een stabiele gezondheid, afgeronde studies, verschillende banen en een gezin met 2 dochters. Ik hield alle ballen in de lucht en merkte dat het balanceerde tussen het zijn van een goede werknemer, een goede moeder, een goede partner en goed zorgen voor mezelf, me opbrak. Ik snakte naar vrijheid en naar de keuze om mijn tijd in te delen zoals ik dat graag wilde. Naast mijn ambitieuze man en druk gezinsleven wilde ik mijn eigen droombedrijf in werking te zetten. En die droom kwam uit.

In 2012 ben ik mijn droombedrijf gestart. Ik werd de persoonlijke coach voor vraagstukken rondom persoonlijk leiderschap en loopbaankeuzes. Na een aantal jaar merkte ik dat ik ook vragen kreeg van startende ondernemers. Zij worstelde met de vraag hoe zij het ondernemerschap konden vormgeven. Als ambitieuze ondernemer wilde ik graag mijn inzichten door geven aan startende ondernemers.
Nu doe ik wat ik het allerliefste wil en ben ik wie ik wil zijn, mijn missie is anderen helpen om ook hun verlangens te gaan leven. Ik ben mijn beperkende gedachten gaan inzien en heb besloten om daar geen aandacht meer aan te geven. Maar het zijn maar gedachten, dus als je invloed krijgt op de gedachten die je graag wilt geloven, dan kun je gaan creëren, manifesteren en je verlangens gaan leven. Ik kies voor vrijheid, genieten en dus voor geluk!
Haal het maximale uit je leven door te geloven in jezelf. Ik help graag alle vrouwen en mannen die graag hun power willen ervaren door helemaal zichzelf te zijn.

De coaching die ik aanbied is diepgaand, kan confronterend zijn, maar geeft veel bewustwording. Met de Happy at Work methodiek “In 9 stappen naar werk dat bij je past” coach ik ambitieuze mannen en vrouwen in loondienst tussen de 25 en 50 jaar die graag hun verlangens willen leven en hun volle potentieel willen inzetten in hun werk. Ik ontmoet je graag voor een kennismakingsgesprek.

Neem contact met me op via info@ml-coaching.nl 
of bel me op 06 14 67 97 89
Meer informatie vind je op www.ml-coaching.nl/loopbaancoaching