OVER MAYKE

Geloof in jezelf. Straal en benut jouw kracht.
Leven met liefde voor jezelf brengt je positiviteit en geluk.

Mijn naam is Mayke Langenhorst en ik breng mensen weer in verbinding met hun hart. Dit doe ik met aandacht en warmte. Ik luister, spiegel en stel vragen. Ik coach met liefde.

Liefde is voor mij erg belangrijk. Het is de levensader van mijn zijn. Leven met liefde voor mezelf, voor mijn man en mijn kinderen. Liefde voor het leven. Voor de zon op mijn gezicht of de frisse buitenlucht. Liefde voor een goed glas wijn en gezond eten. Liefde voor mijn werk.

Mijn verhaal begint toen ik me als klein kind al oprecht interesseerde voor de ander. Ik voelde me wel anders dan de anderen. Liefde geven, delen van spullen, nadenken over het leven, genieten van harmonie waren voor de gewoonste zaak van de wereld. Waarom waren kinderen/mensen dan soms zo gemeen naar elkaar? Ik ben me daarin meer gaan verdiepen toen ik een puber werd. Mijn leven werd een grote zoektocht naar mezelf.

Op 20 jarige leeftijd heb ik zelf ervaren dat het veranderen van mijn gedachten en mijn overtuigingen mijn fysieke gesteldheid positief hebben beïnvloed. Dit heeft mij tot een completer mens gemaakt. Ik ben veel meer gaan leven vanuit mijn kracht. Dat wil zeggen dat ik mijn talenten heb aangeboord en ben gaan geloven in mijn kwaliteiten. Ik heb mezelf leren kennen als gevoelig mens en heb van de valkuilen mijn talent weten te maken. Dat gun ik iedereen. Het vuurtje bleek sterk en na mijn hbo-opleiding Human Resourcemanagement ben ik op de Universiteit van Nijmegen bedrijfswetenschappen met als richting, verandermanagement, gaan studeren. Mijn scriptie heb ik geschreven over individueel coachen.

Met mijn liefde voor coachen ben ik gestart als re-integratieconsulent. Het begeleiden van mensen in hun zoektocht naar passievol werk. Korte trajecten waarin er weinig tijd was voor aandacht, warmte en passie. Ik maakte daarom de overstap naar de GGD (preventief bezig zijn met de gezondheid van mensen op alle niveaus).  Als HR adviseur adviseerde ik op talloze ontwikkelings- en coachingsvraagstukken. Vijf jaar later maakte ik de stap naar de Veiligheidsregio, waar ik in diverse rollen als adviseur werkte aan kwaliteitszorg. Met coaching realiseerde ik echt kwaliteitsdenken bij mensen. Met de juiste aandacht, raak je mensen en ontstaat er verbinding. In deze 5 jaar ben ik me verder gaan specialiseren in coaching en ook in hooggevoeligheid. Zelf ben ik hooggevoelig (introvert), mijn man is ook hooggevoelig, maar extravert en onze 2 tieners ook.

Levend vanuit mijn kracht ben ik in 2012 mijn eigen bedrijf gestart. Een droom kwam uit. Ik had vertrouwen en geloofde in mezelf. Ik heb geleerd om mezelf te laten zien als gevoelig mens. Mijn liefde, ervaring en overtuiging hebben me geluk gebracht. Ik heb van mijn gevoeligheid mijn kracht gemaakt. Dat wil ik anderen heel graag leren zoals in hun privé leven als zakelijk. Haal het maximale uit je leven door te geloven in je kracht. Ik help graag alle vrouwen en mannen die graag hun power willen ervaren door helemaal zichzelf te zijn.

De coaching die ik aanbied is diepgaand, kan confronterend zijn, maar geeft veel bewustwording. Met de Happy at Work methodiek “In 9 stappen naar werk dat bij je past” coach ik ambitieuze mannen en vrouwen in loondienst tussen de 25 en 50 jaar die graag hun verlangens willen leven en hun volle potentieel willen inzetten in hun werk. Ik ontmoet je graag voor een kennismakingsgesprek.

Mail me op info@ml-coaching.nl
of bel me op 06 14 67 97 89