OVER  JOSEPHINE

 

Als mindful loopbaancoach werk ik met creatieve, mensgerichte professionals bij wie de aandacht gaat naar alles behalve naar henzelf. Doe jij je werk graag goed, maar wringt het van binnen ernstig met jouzelf? Voel jij diep van binnen dat er iets móet gebeuren, maar heb je geen idee hoe?

Bij mij vind je een veilige bubbel, met rust en beproefde gereedschappen die jou helpen écht uit te zoeken wat jij toe te voegen hebt in de wereld. De modder zakt en de ruis verdwijnt. Jij krijgt helderheid over wat jouw ware talenten en drijfveren zijn. En zodra jij die zelf helder voor ogen hebt, wordt het mogelijk diezelfde helderheid te verschaffen aan mensen die op zoek zijn naar jou. Mensen zullen herkennen waar jij van bent. Ik help je graag om je boodschap aan te scherpen en naar buiten te brengen, in woord en beeld. Zodat jouw werkgeluk en energie weer in orde zijn. Gun jezelf werk dat klopt voor jou!

Hoe kun je met mij werken?

  • in mijn werkruimte in Leiden. Of in de natuur in de regio Leiden/Den Haag. Of een mengvorm, met werkvormen op rustige, groene plekken.
  • online, geheel of gedeeltelijk
  • loopbaan-retraites
  • in het Nederlands
  • in het Engels: voor wie al een tijd in Nederland woont, maar toch makkelijker in het Engels communiceert.

Ik ben sterk geworteld in mindfulness en werken met de natuur in het coachproces. En op jouw weg naar buiten ondersteun ik jou graag met taal en beeld.

Ik ben thuis in de werkvelden onderwijs, zorg en non-profit organisaties. Ik ga ook graag in gesprek met mensen uit andere werkvelden, die zich heroriënteren op hun werk of op de vorm waarin ze werken. 

Josephine Boijens
Regio: Leiden – Den Haag

Mail me op info@entractes.nl.

Meer informatie vind je op www.entractes.nl.