OVER IRENE

Heb jij ook het gevoel dat het NU tijd is om in je kracht te gaan staan en zichtbaar te worden. Durven gaan voor je dromen en verlangens, je waarheid te spreken en leven, doen waar jij blij en gelukkig van word en waarvan jij weer gaat stralen?!

Mijn grote passie is het coachen van mensen als loopbaancoach, reintegratie coach en vitaliteitscoach. Ik word elke keer weer zo blij als ik mensen zie groeien tijdens een coachtraject, dat mensen inzichten krijgen, dat er kwartjes gaan vallen en dat ik mensen steeds meer zichzelf zie worden. Ik krijg ontzettend veel voldoening van mijn werk als ik zie dat mensen weer lekker in hun vel zitten en blij en voldaan de deur uit gaan. De kers op de taart is natuurlijk als mensen ook nog een baan vinden die echt bij hen past.

Ik heb uitgebreide werkervaring als loopbaancoach binnen verschillende organisaties. Als reintegratie coach heb ik oa mensen begeleid met lichamelijke klachten en mensen met burn-out klachten.

Ik vind het erg belangrijk dat ik ook als coach mezelf blijf ontwikkelen en heb door de jaren heen verschillende cursussen gevolgd op het gebied van coaching, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit. Ik heb hierdoor verschillende methoden en technieken die ik in kan zetten bij een coach traject waarbij de basis zal zijn het 9 stappenplan van de happy at work agency.

Mijn praktijk is gelegen in het meest rustgevende gebied van Vught, op het voormalig kazerneterrein Fort Isabella. Een coach sessie in de natuur zou dus ook onderdeel uit kunnen maken van het coachtraject.

In een gratis kennismakingsgesprek leg ik uit wat ik voor je kan betekenen en kunnen we kijken of de klik er is. Dat laatste is voor mij de basis van een goed coach traject. Jij moet je natuurlijk wel prettig en op je gemak voelen bij mij als coach.

Ik zou het een eer vinden als ik jouw mag begeleiden om weer de regie te pakken van je eigen leven

Irene Meijer

Mail me via : irene.meijer@kpnmail.nl dan neem ik contact met je op.