OVER FROUKJE

 

froukje wieberdink business coach bouw jouw droombedrijf

Ik had een goede managementfunctie in het Zwitserse bedrijfsleven met veel verantwoordelijkheden. Ik leek het goed voor elkaar te hebben. Ik werkte fulltime van thuis uit waardoor ik het (dacht ik) goed kon combineren met mijn gezin met extra zorgen. Het leek ideaal. Totdat mijn lichaam daar anders over dacht. Iets waarvan ik altijd riep ‘dat gebeurt mij niet’. 

Jarenlang stond ik op de automatische piloot en werd mijn leven geleefd vanuit mijn hoofd. Ik besefte me dat niemand anders iets ging veranderen. Dat knaagde en frustreerde. Maar wat dan? Ik moest de regie in eigen handen nemen om die balans tussen werk en privé, maar ook zeker mijn geluk, terug te vinden. Ik stelde mezelf o.a. de volgende vragen: 

 

Word ik eigenlijk wel echt gelukkig van mijn baan? 

Krijg ik er écht energie van? 

Ga ik er van ‘aan’ of stralen? 

Kan ik trouw blijven aan mijn eigen waarden in deze functie? 

Kan ik echt mezelf zijn?

En waar sta ik zelf in het geheel? 

Ik kwam erachter dat ik jarenlang iets deed waar ik goed in was vanuit school en opleiding, iets wat me heel goed afging en waar ik echt waarde in leverde. Maar mijn natuurlijke talenten, mijn eigen ‘zijn’ kwamen eigenlijk helemaal niet tot zijn recht. Doodzonde.  

Ik besloot in het diepe te springen van het ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Ik koos ervoor niet langer alleen mijn hoofd te laten bepalen, maar ook mijn hart te laten spreken en mijn persoonlijke kompas te volgen. Iets waarvan ik mede altijd riep ‘doe normaal, er moet geld verdiend worden’. Er ging een wereld voor me open. Ik zette mezelf daarmee weer terug op nummer één in het hier en nu en het voelde zo ontzettend fijn en kloppend. Sindsdien begeleid ik ambitieuze en snelgroeiende ondernemers om dit ook te doen en voelt werken voor mij nooit meer als werken. 

Gaandeweg kwam ik met steeds meer met mensen in contact die (nog) niet altijd klaar zijn voor de sprong naar het ondernemerschap, maar die wel datzelfde knaagje van binnen voelen. Personen die wel open en nieuwsgierig zijn om te ontdekken wat er nog meer mogelijk is. Zodat ze opnieuw die energie en passie terugkrijgen in hun werk (en leven) waar ze diep van binnen naar verlangen. En om opnieuw met plezier naar hun werk kunnen gaan en niet langer op die automatische piloot staan.  

Voel jij nu ook dat het eigenlijk niet klopt wat je doet? Heb je al verschillende keuzes of stappen gemaakt die het ook net niet waren en wil je nu eindelijk aan laag dieper aanpakken? Je bent van harte welkom. Ik geloof dat het niet of of is, maar hoofd én hart. 

Een loopbaantraject is een investering in jezelf. Wat de uitkomst ook mag zijn; meer zelfkennis, meer energie en meer eigenwaarde in je huidige functie, een volledig nieuwe baan of misschien toch die sprong naar het ondernemerschap. Ik begeleid je dolgraag.  

Ik ben Froukje, een intuïtieve en ambitieuze onderneemster en moeder van twee jongens van 8 en 10. Ik ga stralen als ik jou in je kracht kan zetten en kan laten inzien waar je verborgen talenten en mogelijkheden liggen. In het persoonlijke coachtraject maak ik gebruik van The Happy at Work methodiek ‘In 9 stappen naar werk dat bij je past”. Je zult gaan ervaren dat het vinden van jouw echte werkgeluk niet begint met het zoeken van een vacature, maar bij jouw eigen kern. 

Je bent welkom om vrijblijvend (online) kennis te maken en samen te voelen en onderzoeken of ik de juiste match ben voor jou ontdekkingsreis naar het vinden van werk dat écht bij je past. Neem contact met me op via froukje@froukjewieberdink.nl en ik vertel je alles over hoe ik werk.