OVER ESTER

Muziek is mijn ware passie en mijn werk. Het raakt me, het ontspant me en is mijn uitlaatklep. Het heeft me gevormd en is een belangrijk deel van mijn leven.

Ik ben ervan overtuigd dat je geraakt wordt in de zoektocht naar die baan die bij je past. 

Deze opening gebruik ik in mijn coaching. Het ontdekken van die passende baan gaat namelijk over jou, over wie jij bent, over jouw eigenheid, passie en talenten. En ieders weg hier naartoe is anders. 

Je werk vervult een groot deel van je leven en is heel bepalend voor hoe jij je voelt. Als je werk niet (meer) bij je past, kan dat een negatief gevoel of negatieve houding veroorzaken. Verandering is niet gemakkelijk. In je hoofd weet je misschien wel dat het goed voor je zou zijn om van baan te veranderen, maar de actie volgt maar niet.  Of je voelt wel dat er iets mag veranderen in je werk, maar je kan het nog niet verwoorden. Zet jouw welzijn en je gezondheid voorop. Daar gaan we voor! 

Ik ben Ester Alofs en ben Certified Happy at Work Coach en maak gebruik van de methodiek ‘In 9 stappen naar werk dat bij je past’. In mijn praktijk Es Majeur is mijn motto: Klank voor verandering! Het vorm geven aan veranderprocessen. Ik gebruik talrijke waardevolle en creatieve werkvormen om je thema’s uit te werken.

Denken in mogelijkheden, een positieve insteek en een vleugje humor: zo wil ik je graag helpen! Ik kijk ernaar uit om samen met jou deze weg uit te werken!

Mail me op info@esmajeur.nl
of bel me op 06 11 62 83 36
Meer informatie vind je op www.esmajeur.nl