OVER BERLINDE

 

Wie ben je, wat kun je en wat wil je? Dat zijn vragen waarmee ik met jou aan de slag ga tijdens de coaching. Alles begint bij jou. Als jij beter weet wie je bent, weet je ook beter wat bij jou past. Eerst je identiteit verstevigen en dan pas op zoek naar welke bedrijfsidentiteit daarbij past. Ik coach mensen op zelfinzicht. Ik geloof namelijk dat alle antwoorden in je zelf zitten en dat je zelf invloed kan uitoefenen over hoe jij wilt dat de dingen verlopen, in jouw leven! Samen gaan we op zoek naar deze antwoorden, zodat jij weer Happy in je werk kan zijn. 

Ik ben Berlinde Aalberts, loopbaancoach bij The Happy at Work Agency en daarnaast eigenaar van “100 procent Mens”. Die naam is ontstaan doordat ik geloof dat in ieder mens iets moois schuilt, een talent! En dat je talent jouw ingrediënt is om zin te geven aan je leven. Dus kom in actie en neem de beslissing om ook iets te gaan doen met jouw talent!

Wat heb jij nodig om daar NU invulling aan te geven?

Ooit ben ik begonnen als textielingenieur en heb een aantal jaren in de mode gewerkt in diverse functies. Totdat door een burn-out mij wel heel duidelijk werd gemaakt dat ik niet goed aan het luisteren was naar mezelf. Ik maakte een beslissing: Ik maakte een lijstje met wat ik NIET meer wilde en vooral wat ik WEL wilde in mijn nieuwe baan. Dat resulteerde in een totale andere functie: opleidingsadviseur, waarbij ik bedrijven adviseerde hoe zij met hun grootste kapitaal, de mens, het beste konden omgaan. Want zonder gemotiveerde mensen ben je nergens als bedrijf. 

Het adviseren was leuk, maar nog gaver leek het mij om zelf mensen in hun kracht te zetten, te raken en in beweging te zetten. Daarom besloot ik in 2009 een Post HBO opleiding te gaan doen voor trainer/coach. Hier ontdekte ik mijn grote passie: mensen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en groei. Ik werd trainer en gaf diverse trainingen op het gebied van communicatie, leiderschap en teambuilding in het bedrijfsleven. Daarnaast heb ik veel mensen begeleid met loopbaan- of persoonlijke ontwikkelvraagstukken, totdat het met mijn oudste zoon op school niet lekker ging; hij werd gepest. Voor mij was dat een motivatie om me verder te specialiseren en een vervolgopleiding te doen voor gezins-en kindercoach om zo jongeren te helpen met hun ontwikkeling naar volwassenheid.

Met mijn bedrijf 100 procent Mens begeleid ik jongvolwassenen in het verstevigen van hun identiteit door onder meer te werken aan zelfinzicht, zelfwaardering en zelfacceptatie. Ook werk ik aan persoonlijk leiderschap door te kiezen voor proactief gedrag en het nemen van verantwoordelijkheid voor wie ze zijn en hoe ze willen zijn door regie te nemen over hun gedrag en in de interactie met anderen. Daarnaast help ik jongeren en jongvolwassen bij het maken van keuzes die dichtbij hun identiteit liggen als het gaat om studiekeuze en loopbaankeuzes. Naast deze ervaring in het werken met jongeren heb ik ook uitgebreide ervaring in het coachen van volwassenen en professionals in het bedrijfsleven met loopbaanvraagstukken. 

Als loopbaancoach voor The Happy at Work Agency help ik jou ook graag om je levensplan te vinden, zodat het weer meer betekenis kan geven aan je leven. Doordat je doelen gaat stellen en de teugels in eigen handen neemt, krijg je invloed op je leven. Jij bepaalt. Dit geeft een machtig en krachtig gevoel. Je voelt dat je van waarde bent. Ik help je graag bij deze ontdekkingstocht naar jezelf en om op zoek te gaan naar welk werk bij jou past!

Ik ontmoet je graag! Niks is mij te gek, dus aarzel niet en bel of mail me!

Mail me op berlinde@thehappyatworkagency.nl
of bel me op 06 42 49 71 22