OVER ANGELIQUE

 

Ken je dit gevoel: als manager of directeur ben je succesvol in je huidige functie maar van binnen begint het toch te kriebelen. Je wilt een andere uitdaging!

Hoe pak je dit aan? Welke stappen ga je zetten? Hoe kom je tot een gerichte selectie van die functies en bedrijven waar jij het onderscheid gaat maken?

Dan is professionele loopbaan coaching voor jou een uitkomst. 

Door een gezonde portie ambitie, durf, hard werken en focus ben ik opgeklommen tot algemeen directeur en heb ik deze functie jarenlang succesvol mogen uitvoeren in Nederland.  In deze functie heb ik veelvuldig leidinggevende talenten mogen begeleiden. Ik draag mijn kennis en ervaring dus graag over op anderen en doe dit nu met het Happy at Work 9 stappenplan via mijn eigen bedrijf “Big Cheese”.

Big Cheese is een Engelse term voor “baas” of “leidinggevende” waarmee ik duidelijk wil maken dat ik mijn coaching praktijk richt op managers en directeuren. 

Als voormalig algemeen directeur weet ik wat het is om verantwoordelijk te zijn voor een bedrijf.  Tijd en ruimte maken voor zelfreflectie en nadenken over je loopbaan schiet er vaak bij in. Tot het moment waarop je denkt: en nu wil ik stappen gaan zetten om een carrière switch te maken! Daarbij is het erg belangrijk dat je weet wat je wilt: een ander kan dit immers niet voor je doen. En daar kan ik je bij helpen want ik heb datzelfde pad meerdere keren bewandeld. Dat doe ik door een loopbaan programma aan te bieden waarbij jij in de lead bent en dat leid tot een uitstekend persoonsprofiel, een diepgaande arbeidsmarkt oriëntatie en een passende personal branding. Een programma waarin elk gesprek resultaat kent.

Nieuwsgierig geworden?

Email: info@bigcheese.nl
Telefoonnummer:  06 – 53 96 45 79
Of kijk op www.bigcheese.nl voor meer informatie