9 STAPPEN OM JOUW
STARTEND BEDRIJF TE LATEN GROEIEN

in het bouw jouw droombedrijf traject:

  • Maak je super helder waarin jij uniek bent
  • Vertaal je jouw talenten in een gaaf aanbod waar klanten (en jij!) superblij van worden en bereid zijn voor te betalen
  • Breng je focus aan in alle ideeën die door je hoofd vliegen (ja, het kán echt!)
  • Maak je kennis met een schat aan mogelijkheden om jezelf zichtbaar te maken en creëer je moeiteloos en met plezier acties voor zichtbaarheid die bij jou passen
  • Groei je naar het succes dat past bij jouw eigen definitie van succes op dit moment
  • Krijg je de energieboost en het vertrouwen die je helpen te gaan doen wat je het allerliefst wilt en de klanten te vinden voor wie jij het verschil kunt maken
  • Maak je het stevige fundament en het marketingplan voor jouw Droombedrijf.

onze Happy at Work Business Coaches

Ingebrid Kiewiet

Ingebrid Kiewiet
Rhenen

Heb je ook het gevoel dat je veel meer in je hebt dan je tot nu toe laat zien? Ben je eraan toe om nu eindelijk jouw droombedrijf te bouwen op basis van jouw unieke ervaring en talenten? 

Dat is mooi. Want ik help je ontdekken wat je echt wilt en waar je goed in bent. Om dat vervolgens te vertalen in een dienst waar klanten echt iets aan hebben. Inclusief een persoonlijke marketingstrategie waar je trots op bent en direct mee aan de slag kan, zodat jij de klanten vindt die jij weer kunt helpen met jouw talent.

Hierbij mag je van mij verwachten dat ik je maximaal uitdaag en ondersteun. Je hebt aan mij iemand die er met jou voor gaat. Je hoeft het niet alleen te doen. Mijn meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van sales, marketing en communicatie zet ik graag voor je in. Samen doen we wat nodig is om jou succesvol te maken en als er uitdagingen zijn? Dan pakken we ze aan en help ik je er doorheen. Zo zetten we de stappen die nodig zijn en kom je veel verder, dan wanneer je dingen alleen doet.

Want ik wil niets liever dan dat jij het droombedrijf bouwt dat echt bij jou past en waarmee je het verschil maakt. Voor jezelf en voor anderen. Dat je het maximale uit jezelf en het leven haalt. 

Dat je floreert. 

Gun jij jezelf ook de volgende stap op weg naar jouw droombedrijf?
Kijk op www.florerendeondernemers.nl

Loopbaancoach Eindhoven Ingrid Bijlmakers

Ingrid Bijlmakers
Eindhoven

Het starten met een eigen bedrijf is een logische (en spannende) volgende stap. Ik werkte in loondienst en had nooit echt nagedacht over het runnen van een eigen bedrijf. Het plan voor een eigen bedrijf ontstond na een opleiding die ik volgde. Door de inzichten tijdens deze opleiding scherpte ik mijn mission statement verder aan. Een interessant proces. Wie ben ik? Wat vind ik belangrijk en waarom? Welke bijdrage wil ik leveren? Wat doe ik nu? Wat wil ik anders? Hoe pak ik dat aan? De bewustwording en inzichten in mijn eigen denken en handelen hebben mijn leven veranderd. Het is een verademing als je jezelf echt goed leert kennen, snapt waarom je doet wat je doet en bewuster keuzes maakt. Deze periode bleek achteraf gezien een zaadje te zijn, dat met voldoende zorg en aandacht uitgroeide tot Gretig Coaching.

Met de start van mijn eigen bedrijf heb ik heel concreet vorm kunnen geven aan mijn missie. Ik gun het jou ook om een bedrijf te bouwen dat echt bij jou past! En dat hoef je niet in je eentje uit te zoeken. Het bouw jouw droombedrijf traject is een investering in jezelf en jouw toekomst en daar help ik je graag bij.

Gretig betekent voor mij ‘iets heel graag willen en daarvoor gaan’. Met enthousiasme en een gezonde dosis lef en moed in actie komen richting datgene wat jij zo graag wilt. Spannend hè? Snap ik. Dus neem gerust contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Maak via mijn website een afspraak met me als je eraan toe om echt in beweging te komen om jouw bedrijf in de wereld te zetten. Ik sta garant voor ‘to-the-point’, energie, humor, confrontatie, nieuwsgierigheid en actie!

Mail me op ingrid@gretig.nl
of bel me op 06 – 12 85 69 39
Meer informatie vind je op https://gretig.nl/ 

Danielle Bax Happy at Work businesscoach

Danielle Bax
Eindhoven

Al een tijdje aan het dromen van je eigen coachpraktijk?
Ik herken het!
Het verlangen om een eigen bedrijf te starten zat er al jong in. Ik zag de voordelen van het plannen van mijn agenda, de vrijheid om mijn eigen visie te volgen en steeds opnieuw te kunnen kiezen voor wat IK het allerfijnste vind. Inmiddels heb ik jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en loopbaanontwikkeling.  Ik vind het fantastisch om de ambitieuze mensen met wie ik werk écht te leren kennen. We krijgen snel je unieke, sterke kanten scherp en van daaruit werken we verder. Ik begeleid je zonder te pushen en soms wel met het nodige zetje.

Om succesvol te ondernemen is het belangrijk je onderscheidende talenten voorop te stellen in je aanbod, zodat je een bedrijf bouwt wat écht bij je past. Ik houd vast tot je aanbod een vorm heeft waar jij energie van krijgt en ijzersterk staat, zodat je vol vertrouwen zichtbaar kunt zijn voor de buitenwereld. Door mijn actiegerichte en aanmoedigende houding weet ik te doorbreken wat je tegenhoudt om vol voor je droombedrijf te gaan. Je komt in beweging!

Inmiddels ken ik de vele mogelijkheden van online zichtbaarheid en dit zette ik de afgelopen jaren zelf met succes in waardoor mijn bedrijf snel groeide. Ik help je graag die acties voor marketing te kiezen die kloppen bij wie jij bent en je helpen de droomklanten te vinden voor jouw aanbod.

Mail me op info@daniellebax.nl of bel 06 – 48 76 34 83.
Meer informatie vind je op www.daniellebax.nl

 

Mirian van Leeuwen

Mirian van Leeuwen
Wijchen

Ik kom uit een ondernemersgezin en heb altijd gezegd dat ik daar niet aan zou beginnen…. het was niet nodig want ik heb mij jarenlang in loondienst een ondernemer gevoeld. Veel verantwoordelijkheid en autonomie. Vrijheid om keuzes te maken binnen bepaalde kaders. Ik kreeg er energie van. Tot ik op het punt kwam dat het niet meer goed voelde. Ik werd beperkt, kon me niet verder ontplooien, kon niet verder in de richting die ik wilde. Dat was voor mij het moment om toch voor het ondernemerschap te kiezen. Daarin kan ik zelf keuzes maken, met wie ik samenwerk en met wie niet. Hoeveel uren ik werk per week. Ik kan combinaties maken van diverse werkzaamheden die in loondienst niet mogelijk zijn. Het geeft mij een gevoel van vrijheid en flow.Natuurlijk was het in het begin ook heel erg spannend. Daarom vond ik het fijn om daarin begeleid te worden door ervaren ondernemers. Te leren van andere (startende) ondernemers. Ervaringen uitwisselen en leren van elkaar.  Ervaren dat het oke is als niet alles wat je bedacht hebt meteen lukt. Mijn allerbelangrijkste tip voor ondernemers is: gewoon doen! Niet wachten tot alles perfect is, niet uitstellen maar ervoor gaan. Dan komt de rest daarna ook. Als jouw boodschap en jouw aanbod helder is en je deze in de wereld zet gaan mensen jou vinden. Dan kun je doen waar jij goed in bent en waar jij energie van krijgt. Geen spannende marketingfunnels, strategiën en toestanden maar ondernemen vanuit jouw hart. Ik help je graag op weg naar een succesvol bedrijf.

Neem contact met me op via
mirian@grow-coaching-training.nl
of 06-37453626
Meer informatie vind je op www.grow-coaching-training.nl

 

Lieneke Helder

Lieneke Helder
Vriezenveen

Als dochter van twee ondernemers en als echte zekerheidszoeker, had ik nooit plannen om zelf ondernemer te worden. Maar toen ik eenmaal mijn passie in de coaching had gevonden, besloot ik om mijn hart te gaan volgen en het roer om te gooien.

Ik nam ontslag bij het bedrijf waar ik al 14 jaar een vast contract had en stapte de grote, wijde wereld van het zelfstandig ondernemen in. Super spannend en het heeft zeker wat slapeloze nachten gekost. Maar toch voelde dit als een jas die op maat gemaakt was.

Nu een paar jaar later kan ik met zekerheid zeggen dat dit de beste stap was die ik ooit heb kunnen maken. Ik geniet van mijn eigen gecreëerde vrijheid, ondernemen op mijn eigen voorwaarden en werken voelt niet meer als werken. Dit gevoel gun ik iedereen!

 In het Bouw jouw droombedrijf-traject gaan we op zoek naar jouw hart, jouw waarden en jouw voorwaarden zodat je echt kan bouwen aan jouw droom. Want het leven is te kort om werk te doen dat je niet leuk vindt!

Wil je kennismaken?
Mail me op lieneke@helderecoaching.nl
of bel me op 06 4644 1912
Meer informatie vind je op www.helderecoaching.nl

Astrid Lodiers

Astrid Lodiers
Born

In 2018 heb ik mijn bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Mijn weg naar ondernemerschap was er een van “trial and error”, van vallen en opstaan. Bij de start destijds had ik ongeveer wel een idee van hoe mijn onderneming er moest uitzien.
Toch duurde het nog tot 2020 voordat ik de stap naar volledig zelfstandig ondernemerschap heb gezet.

Een van de dingen die mij in mijn zoektocht geholpen heeft, is het Happy at Work 9-stappenplan naar werk dat bij je past.
Niet zozeer omdat ik op zoek was naar nieuw werk, het stappenplan hielp me vooral om vanuit mijn verlangen keuzes te durven maken. En dat is precies wat het Bouw je Droombedrijf 9-stappenplan ook doet: vanuit verbinding met jezelf met jouw verlangen jóuw bedrijf neerzetten.
Ik vind het dan ook supertof dat ik dit programma aan mijn toolkit heb kunnen toevoegen.

Ontdekken wat je talenten zijn en hoe je deze kunt inzetten voor jouw bedrijf, focus aanbrengen, je marketingplan, alles wat je nodig hebt om een succesvolle onderneming neer te zetten komt in het 9-stappenplan voorbij. Aangezien ik zelf het 9-stappenplan ook volledig heb doorlopen, weet ik waar het gaat schuren en waar de energie gaat stromen. En die kennis zet ik graag in om jou jóuw droombedrijf te helpen bouwen.

Wil je kennismaken met mij en mijn manier van werken?
Mail me dan op astrid@lavorohr.nl
of bel me op 06 – 42 75 70 87.
Meer informatie vind je op www.lavorohr.nl

Johaniek Bus

Johaniek Bus
Twente

Jouw eigen bedrijf starten.
Waar begin je?

Nou, gewoon. Je begint.

Toen ik voor m’n gevoel op het punt kwam dat ik helemaal klaar was met welke druk dan ook in loondienst, ben ik pas mijn eigen bedrijf gestart. Het móest anders. Op mijn manier maar hoe dan? Stap voor stap. Wat eerst en wat wil ik daarna.

En zo ben ik alweer een aantal jaren geleden gestart met Johaniek Bus Coaching, in samenwerking met The Happy at Work Agency. Wat mij enorm heeft geholpen is dat ik af en toe bij de hand werd genomen en doelgericht en liefdevol werd begeleid. In de rust en vanuit ontspanning is mijn manier.

Maar belangrijker: Wat werkt voor jou?De stappen die jij wilt zetten evalueer ik graag met jou. Ik luister zonder oordeel, daag je uit, confronteer je af en toe en vier ook graag je successen met jou. Voel je welkom om je door mij te laten begeleiden vanuit Twente of online. 

Neem contact met me op via  info@Johaniekbuscoaching.nl  of 06-13616088 

loopbaancoach Edam Annemarie Buhrs

Annemarie Bührs
Edam

Mijn carrière begon als Product Manager bij Verkade. Vervolgens ben ik me gaan richten wat jou als mens motiveert en demotiveert in werk. Hierin heb ik me als ondernemer stap voor stap ontwikkeld. In 2000 ben ik mijn Droombedrijf gestart. Als ondernemer heb ik de volledige regie in handen ten aanzien van mijn klanten, marketing en met welke opdrachtgevers ik in zee kan en mag gaan. Ik geniet enorm van mijn vrijheid van handelen, Mijn droombedrijf groeit nog steeds elk jaar een stukje verder. Ik heb geleerd meer in meer in mijn eigen kracht te gaan staan. Onder andere ook met het volgen van de Happy at Work methodiek.

Waarom zou je met mij aan de slag gaan? In mijn DNA zit een passievolle drive en nieuwsgierigheid. Strategisch denken, leren en de dialoog zijn mijn kracht. Ik neem je graag mee hoe ik als ondernemer in de jaren ben gegroeid en wat ik heb geleerd om als ondernemer meer klanten te krijgen. 

Zo gaan we aan de slag met de Bouw je Droombedrijf methodiek, met haar 9 stappen (online sessies). Dit leidt jou naar de gewenste weg. Je krijgt inzichten in jouw ‘DNA-ondernemerschap’. Hierin gaan we onder andere gefocust aan de slag met wat jou beweegt als ondernemer en hoe je dit kunt uitbouwen. We maken een gedegen marketing- ondernemersplan en onderzoeken of je al volledig gebruik maakt van al jouw talenten, kwaliteiten en vaardigheden. Zijn er nog een paar ‘beren op de weg’, deze buigen we om naar ACTIE en meer omzet en resultaat!

In mijn beleving ben je happy als je jouw passie en missie in het leven als ondernemer kan volgen. Ik ben erkend Noloc Register Loopbaanprofessional en Happy At Work Coach. Je kunt letterlijk in beweging komen via wandelsessies of naar kantoor komen tezamen met de online-sessies onder begeleiding van de bezielde Marloes Halmans. Twee businesscoaches voor de prijs van éen!: Annemarie live en Marloes online. Waar wacht je nog op?  

Mail me op loopbaancoach@ziggo.nl of bel 06 – 16710441. Meer informatie vind je op www.inprogression.nl  

Video’s en opdrachten in onze online academy
en coaching door een van onze
Certified Happy at Work Business Coaches

Sinds 2015 hebben onze Happy at Work Business Coaches honderden startend ondernemers begeleid om met plezier en vertrouwen hun bedrijf neer te zetten. En zichzelf zichtbaar te maken op een plezierige en persoonlijke manier die past bij wie ze zijn. Ultiem jezelf zijn als ondernemer zorgt voor een sterk Personal Brand waar potentiële klanten als vanzelf naar toe getrokken worden.

Een van onze Certified Happy at Work Business Coaches helpt je graag jouw unieke persoonlijkheid tot sterkste kracht in je bedrijf te maken en een prachtig bedrijf neer te zetten!

Onze coaches werken offline en online, elke coach op zijn of haar eigen manier. Vraag een vrijblijvende kennismaking aan met een van de coaches. Je bent welkom!

 

happy at work business coaching academy

DE 9 STAPPEN NAAR JOUW DROOMBEDRIJF

STAP 1

JE ONDERSCHEIDENDE TALENTEN

Je legt jouw talenten en toegevoegde waarde bloot en leert dit super concreet te verwoorden. Je maakt jouw onderscheidend vermogen eindelijk helder voor jezelf en de buitenwereld

STAP 2

JE VISIE EN “WAAROM”

Je leert persoonlijk verwoorden waarom je doet wat je doet. Zonder hakkelen kun je verwoorden wat jouw missie is die jou vanuit je tenen drijft zodat je deze kunt gebruiken in je marketing en communicatie

STAP 3

SCHERPE FOCUS

Je kiest waar jij om bekend wilt staan en brengt focus aan. Zo kun je je tijd en energie doelgericht besteden en behaal je méér resultaat uit je acties voor zichtbaarheid en je marketing

STAP 4

JE DROOMKLANTEN

Je kruipt in de huid van je klanten zodat jouw boodschap en aanbod hen op het lijf geschreven zijn en zij jou herkennen als de persoon met wie ze dolgraag willen werken

STAP 5

JE UNIEKE AANBOD

Je maakt een onweerstaanbaar en uniek aanbod waar klanten JA tegen zeggen, voor de juiste prijs. Je leert prijsstrategieën en hoe je je aanbod opbouwt

STAP 6

JE AUTHENTIEKE MERK

Jouw Personal Brand vormgeven waarmee je de leukste klanten aantrekt. Je weet wat je wilt uitstralen en vertaalt dit naar beelden en teksten voor je website

STAP 7

DE WEG VRIJMAKEN

Onderzoeken wat je tegenhoudt. Welke overtuigingen belemmeren je om vol voor jouw droombedrijf te gaan en in actie te komen? De weg vrij maken voor jouw groei

STAP 8

JE GLASHELDERE BOODSCHAP

In deze stap schrijf je jouw persoonlijke en aansprekende marketingboodschap. Nooit meer met je mond vol tanden over wat je kunt betekenen en voor wie!

STAP 9

JE MARKETINGPLAN

Je leert slimme strategieën voor meer zichtbaarheid op jouw unieke wijze toe te passen. Je maakt je marketingplan waarmee je jouw droomklanten bereikt

© 2021  The Happy at Work Agency – onderdeel van SARL La Source