OVER SASCHA

In 2011 ben ik, Sascha Fokker, gestart met mijn eigen bedrijf Oase Loopbaanadvies naast een baan in loondienst. Oase betekent voor mij een rustige plek in een vaak onrustige omgeving, maar ook voor een bron. Ik geloof erin dat je vanuit je eigen kunnen in staat bent om je dromen en doelen te realiseren. Alleen weet je niet altijd hoe je dat aan moet pakken. Ik wist dat zelf ook niet en deel graag met je hoe dat bij mij ging.

Dat ik sociaal ben wist ik allang. En dat ik makkelijk praat wist ik ook allang. Maar om dat te vertalen naar een betaalde baan viel nog niet mee. Als ze mij vroegen: “Wat wil jij gaan doen qua werk?” wist ik alleen maar dat het “iets met mensen” moest zijn, maar wat?
Ik zag voor me dat ik op een fijne plek hele goede en zinvolle gesprekken voerde met lekkere koffie erbij, maar waar ging ik het dan over hebben?
Dat antwoord kwam voor mij toen ik mij mocht ontwikkelen bij een vorige werkgever. Coaching leek me leuk, maar dat alleen was het niet. Pas toen ik in aanraking kwam met loopbaanadvies vielen de puzzelstukjes voor mij op zijn plek: ik word Loopbaancoach! Sinds 2008 doe ik dit werk met veel plezier!

Nu lijkt het wellicht dat mijn proces heel makkelijk ging, maar niets minder is waar.

Ook bij mij ging dit gepaard met de normale ups en downs. Ook ik vond het heel spannend om me te ontwikkelen en te bewegen in mijn loopbaan. Maar wat gaaf is het, dat ik het gewoon gedaan heb!

Mijn motto daarbij is: in het doen gebeurt het!

Nu werk ik vanuit mijn kracht en doe ik het werk wat ik het liefste doe: mensen begeleiden in hun loopbaan! En dat is wat ik jou ook gun: het werk vinden waarbij je je talenten, waarden en interesses kan inzetten zodat je vanuit vertrouwen kan werken aan jouw toekomst waarin ruimte is gekomen voor meer rust en plezier.

Ik heb een energieke en positieve aanpak waarbij ik je in actie laat komen om samen te onderzoeken wat die volgende stap in jouw loopbaan kan zijn. Daarbij focus ik vooral op kansen en mogelijkheden en leer ik je welk antwoord jij bent op de arbeidsmarkt.

Het resultaat kan zijn dat je een opleiding gaat volgen of wellicht nieuwe werkzaamheden toevoegt aan je huidige takenpakket. Of dat je daadwerkelijk gaat solliciteren op een nieuwe baan!

Als je het zelf lastig vindt om die stap te zetten, help ik je graag die spanning weg te nemen! Ik nodig je van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wellicht tot snel!

Mail me op sascha@thehappyatworkagency.nl of bel me op 06 – 27 37 69 68