OVER MARLIE

Mijn drijfveer om met jou en je loopbaan aan de slag te gaan? Ik zelf heb ervaren hoe het is als je jezelf niet op de eerste plek zet. Ik ben een introvert persoon, met behoeften die niet altijd overeenkomen met de standaard ideale situatie: energie krijgen van samenwerken, snel je mening klaar hebben, adrem reageren, altijd maar doorgaan.
Met als gevolg een leven van aanpassen, jezelf ondergeschikt maken, proberen te voldoen aan andermans verwachtingen (omdat het nu eenmaal zo hoort) en daarbij ervaren dat het nooit voldoening gaf.

Het omslagpunt kwam toen ik persoonlijke ont-wikkeling ontdekte. En daarmee bedoel ik: jezelf ontdoen van alle lagen die nu nog om je heen gewikkeld zitten. De lagen die je ervan weerhouden te doen waar je hart ligt, of jezelf te zijn. Dit kan komen door: verwachtingen van anderen, overtuigingen of gedachten die je zelf hebt, systemen waar je in zit.
Toen ik dit ontdekte mocht ik eindelijk toegeven wat IK nodig had! Teruggaan naar mijn gevoel en intuïtie, die het altijd bij het juiste eind hebben. En ja, je ratio is ook belangrijk maar hoeft niet altijd de boventoon te voeren. En dat is waar introverten goed in zijn: nadenken. Maar soms ook teveel waardoor je geen stappen meer durft te zetten.

Deze spiraal gaan we doorbreken: eerst terug naar de basis, je kern, om van daar uit weer naar de toekomst te kijken. Wat je van mij mag verwachten? Rust, tijd, diepgang, een luisterend oor, steun bij moeilijke momenten, vertrouwen.

Zijn wie je bent in je werk, dat vind ik belangrijk. Als je 100% jezelf kunt zijn, komen je talenten en kwaliteiten vanzelf naar boven. Je hoeft er niet naar op zoek te gaan. Je kunt ze ontdekken door naar binnen te gaan, naar jouw kern. Wie ben jij als je jezelf helemaal hebt ont-wikkeld?

Als je bent zoals ik, dan wil jij gewoon weten welk werk bij jou past. Doen waar je goed in bent, zonder al te veel franje, poespas en slingers om het hele proces.

Een degelijk plan wil je, waar je de tijd voor kunt nemen als het nodig is. Anders gaat het te snel en komen we niet tot de kern.
Thuis wil je er ook nog lekker over na kunnen denken, want inzichten komen bij jou iets later. Geen probleem. Neem je tijd, want ik weet dat jij goed voorbereid voor de dag wilt komen. Een halfslachtig verhaal of profiel, daar hebben we niets aan!

Want jij weet ook: bij te veel snelheid en enthousiasme zie je dingen over het hoofd. En dat is nu net wat je wilt voorkomen.
Het traject wordt ingevuld zoals het past bij jou. Waar ligt voor jou de nadruk? Welke uitdaging heb jij? Dan gaan we daaraan werken. Niks ‘snel, snel’ we gaan door totdat we resultaat behalen en zien.
Daar hou ik van.

Mail me op marlie@thehappyatworkagency.nl of bel me op 06 – 20 32 09 97